2011. október 2., vasárnap

Elkezdődött a DESIGN HÉT! - 2500 WATT

Igazából már pénteken zajlottak az idei Design Hét programjai, de számomra tegnap indult a buli, amikor gyerekekkel felszerelkezve kilátogattam a Möbelkunst raktárába a 2500 WATT KIÁLLÍTÁS és DESIGN BRUNCH programra, ahol a 25 kortárs magyar grafikus által újraértelmezett 25 ipari lámpát lehet megtekinteni. A kiállított lámpák egész héten megtekinthetőek, és október 8-án árverés útján megvásárolhatóak.Elég korán érkeztünk, de annál jobb, legalább lehetőségünk volt az isteni Nemsüti teljes kínálatából válogatni (mit válogatni, falni...).Jó magyarként leragadtam az ingyen kajánál, majd amikor már telenyomtam magam csomó finomsággal - és kedves vendégek jelezték, hogy a gyerekeim már minden címkét leszedtek a frissen fellógatott lámpákról (amiket fél órás, fáradságos munkával - kettő híján - sikerült is visszapárosítani, a rendezőktől ezúton is elnézést kérek), szóval miután volt időm közelről megnézni a lámpákat, fotóztam is néhányat...:)

Volt egy-két merész darab. Például a szőrkucsmás.Vagy a baseball sapkás.De én nem tudok kibújni a bőrömből, és lakberendezési felhasználhatóságuk alapján alkotok véleményt. Két favoritom van. Természetesen Nikoné, akinek őszinte rajongója vagyok (nem véletlen figyel nálunk egyik "firkálmánya"). Gyönyörűek ezek a színek, ráadásul az elidegenedett táj nagyon megy az ipari lámpához, szóval telitalálat!Nagy László piros lámpája pedig pont a kontrasztos megoldásával nyűgözött le: finom, virágos azsúrozott ipari lámpa. Nagyon cuki!A sarokban hoppon (és zölden) maradt, poros darabok várják az önjelölt dizájnereket.Úgyhogy, ha 8-án nem sikerül elvinni a kedvenc darabodat, vagy csak tudsz jobbat, HAJRÁ! Aztán kérek róla fényképet! :)

Ma a Hannabi új, "Gyönyörű Magyar" kollekcióját megyek megnézni. Gyertek Ti is!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Szuper összeállítás, nagyon vágytam erre, de két kicsivel és egy tanuló férjjel ez most 0 esélyes, na majd holnapután rávetem magam a maradékra :DD

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.