2011. október 17., hétfő

Könnyed-csipkés falámpa

Minél több lakásban járok, úgy látom, a magyar otthonok leggyengébb pontja a lámpa. Talán épp a (nem)forgalmazók is tehetnek róla, hiszen az átlagos lámpaboltok kínálatában kizárólag kommersz darabokat találni. Egy-két igényes forgalmazó létezik itthon, de a nagyközönség számára valahogy rejtve maradnak, mi lakberendezők persze ismerjük őket. Igen ám, de a honi lakberendezési magazinok lapjait figyelve mégis azt látom, hogy nem a különleges kínálatból választanak. Miért?
Tapasztalataim szerint maguk a megrendelők nincsenek felkészülve arra, hogy a berendezésnek a fényforrás nem egy huszadrangú kiegészítője, hanem adott esetben vezető hangulati eleme, húzó dizájndarabja lehet. Ami persze némileg emeli a költségeket. Néha nagyon.
Én missziómnak tekintem hirdetni az igét: emberek, a lámpa isssszonyú fontos kiegészítője az igényes otthonnak, felejtsétek már el a spot erdővel kirakott álmennyezet monstrumokat és keressetek stílusos darabokat! Vagy kombináljatok.
Ha nincs akkora költség keret, kreatívkodjatok: a Skandivis Kajo lámpája 58 000 Ft körül kapható, de simán el lehet készíttetni egy asztalossal, nem kell hozzá más, csak egy szép darab tölgy furnér.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.