2011. október 13., csütörtök

Legszebbek a magyar radiátorok: Betatherm

Teljesen ki vagyok akadva, amikor a legszebb, és legigényesebben kivitelezett lakások falain (de az irodánkban is...) ott virítanak a csúnya, klasszik lapradiátorok. Ráadásul a legszebb alternatívákért nem kell külföldre tekintenünk, itt gyártják őket nálunk, Magyarországon. Teljesen odavagyok a Betatherm fűtőtestjeiért, abból is három típus tetszik leginkább. A klasszikus vas radiátorok mai megtestesülését látom a Metrumban. Kecses, elegáns, szép.És ezt is, mint minden másik típust, egyedi igényekre is kialakítja a cég.A Praktikum radiátor kis, hengeres fűtőegységekből áll, amelyek állhatnak vízszintesen (PH típus, mint a nyitókép), vagy függőlegesen (PV típus, alább).A minimalista Quantum fűtőfalért is odavagyok...:)De van egy csomó más izgalmas termékük, mint például a letisztult Fókusz radiátor egyedi burkolólemezzel (így bármilyen műalkotás, vagy családi fotó szerepelhet a radiátoron), vagy a fa erezetű radiátor (ami személyes véleményem szerint ronda, de ki tudja, hátha egyikőtök erre bukik...:))

Ezzel a poszttal két dologra hívnám fel a figyelmeteket.
1. Kérlek, nézzetek körül a radiátor piacon, mielőtt építkeztek, és gondoljatok arra, hogy ez ugyanolyan fontos látványeleme a lakásnak, mint egy kanapé.
2. Nem minden jó cucc külföldi.
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Ezek valóban gyönyörűek. De - legalábbis családi házaknál - van még egy lehetőség: olyan szintre kell hőszigetelni, nyílászárózni stb. - vagy felújításkor olyanná tenni, hogy egyáltalán ne kelljen bele központi fűtés, csak egy kandalló, oszt jó' van. ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.