2011. november 14., hétfő

Letisztult etetőszék dizájn

A valenciai culdesac dizájnstúdió egy spanyol gyerekbútormárka számára fejlesztette ki ez etetőszéket. Valószínű kevesen emlékeztek már a témában készített összeállításomra, ahol én teljes szívvel az Ikea Antilopra tettem le a voksomat. Minél több új próbálkozással találkozom, annál biztosabb vagyok a korábbi döntésemben. Bár az 'ovo high chair' gyönyörű (ezért van itt a helye...), a tálcája még mindig nem elég nagy és kényelmes egy kisgyerek kiöntött pudingban tapicskolós mancsaihoz. Kicsit idealizált próbálkozás ez a "side table"-re hajazó tálcapróbálkozás, már látom magam előtt azt az igazán jól nevelt babát, amelyik tökéletes koordinációval, kecsesen maga mellé helyezi a kis cumisüvegét (ahogy tenné ezt felnőtt embertársa egy pohár pezsgővel).Forrás: designboom
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Ez a szék tényleg csak vizuálisan nyújt többet az Antilopnál. Nálunk Léni baba egy szürke Stokkét használ (rózsaszín műanyag betéttel), ég és föld a különbség ahhoz képest, mint amikor az IKEA éttermében berakom az Antilopba. Az árkülönbség is nagy, de a Stokke sokkal masszívabb, nem lóg le a baba lába, tripptrappolhat kedvére, kényelmesebb, a ledobált cuccok/ételek jobb esetben csak a lábánál levő lapig jutnak - és később sem kell malackánkat a kárpitozott neobarokk székekre ültetni. Úgyhogy én a Stokkéra szavazok, ha belefér a keretbe.

    VálaszTörlés
  2. Az IKEA Leopard nevű széke sokkal külömb designnal rendelkezik. Ez ugyanolyan semmitmondó és csúnya, mint az összes többi!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.