2011. november 4., péntek

Milyen pajtát építenél?

Ha véletlenül beújítanál egy ilyen pajtát, Te melyik stílusra szavaznál?

Izgatott várakozásomban írtam meg ezt a bejegyzést nyár közepén, azóta pihentettem, nehogy előre ünnepelt medvebőr váljék belőle. Kár volt: lett helyette füstbe ment terv... (Mit van mit tenni, ha a tulaj azt gondolja, telke a piaci ár nyolcszorosát éri.)
Szomorú vagyok, mert nagyon sok tervem volt, hogy miképp fogjuk sok év alatt, lépésről lépésre felújítani, hogy milyen klassz lesz addig is kint sátrazni a telken a gyerekekkel, meg hasonlók. Ugyanakkor hiszek a sorsszerűségben is: mi elég utazós család vagyunk, és talán valóban túlzott kötöttséget jelentett volna nekünk egy ilyen léptékű vállalkozás. Egy 500 m2-es pajta talán mégis csak nagy lenne nyaralónak...:)

Ezzel a poszttal most gyorsan kisírom a bánatom.

Szóval Te milyen irányba indulnál, ha hozzájutnál egy romos pajtához?

Rusztikusra vennéd a figurát?Vagy éppen fordítva? Adnál neki egy fricskát, és tök modernet építenél?Esetleg valahol a kettő között foglalsz állást?A glamour sem áll távol tőled?Vagy azt mondod, hogy némileg függetleníted magad a környezettől? És ha már befér egy medence is, miért ne? :)Nekem mind tetszik, és egyik sem: az összesből lecsíptem volna valamit, de sokkal hektikusabbra vettem volna a figurát. Olyan nyaralósabbra.

Viszlát pajta-projekt! :)

Képek forrása: digsdigs, archinspire, viahouse, white floors, christian signorel
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Valahogy, nem hiszem, hogy feladod!
    Biztosan megtalálod majd a módját, hogy megszerezd Magadnak az ilyen-olyan stílusban berendezett pajtádat.
    Talán csak holnap, de meglesz.



    ...részemről, főként rusztikus.

    VálaszTörlés
  2. Részemről is rusztikus, glamouros nagyon nem!

    VálaszTörlés
  3. Én is évek óta nézegetem a régi pajtákat, csűröket...talán egyszer...Viszont az nem lesz tisztán egy stílusban berendezve. Leginkább mondern, loft, indusztriál dolgokat tennék bele, amit helyenként megbolondítanék egy icipici glamúros fényűzéssel. :) Csak a kontraszt kedvéért.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.