2011. november 11., péntek

Munkaközi fotók: klasszikus otthon mai felfogásban

Zajlanak a munkálatok az egyik futó projektem helyszínén: tegnap lefotóztam a legdrasztikusabb elemét, a napokban (majdnem) befejezett kandalló falat. Természetesen még sok a teendő, építeni is van mit, meg a bútorok beérkezését is várjuk, de ez már - a lábazatok festését, és a felkerülő fakeretes tükör hiányát leszámítva - kész eleme a háznak.
Korábban egy kamu-búbos kemence állt itt (komoly kézműves munka...:)), amely egy gondosan formázott fémhálóra felkent ismeretlen eredetű anyagból állt. Ha megkopogtattuk, kongott rendesen.
Nemsokára érkezik a szépséges lépcsőkorlát, feltesszük a csillárokat, és nem lövöm le a poént, mi mindent még. Ígérem, hozok majd sok-sok fényképet!Addig is, ha tetszik a tapéta, elárulom, hogy ez a Designers Guild legújabb kollekciójából való, és Jacaranda néven beszerezhető például a Hephaistosnál.
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett! sose jutna eszembe tapétát tenni a kandalló mögé, szuper ötlet! Szerintem kalsszikus, de mégis friss, játékos. Kiváncsi vagyok a többi képre is nagyon. A boltívekkel viszont még mindig nem sikerült barátságot kötnöm.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Modorka! Nagyon klassz kis ház lesz ez, majd jönnek a képek karácsony után.
    Hát igen, a boltívek nekem sem tartoznak a legnagyobb kedvenceim közé, ebben a házban meg csak az van, ez adottság. De egész egyszerűen annyira világos-fényes-jó hangulatú házról van szó, hogy (abszolút őszintén) megszerettem még ezeket a hajlatokat is.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.