2011. november 30., szerda

Pöttyös tapéták

Két napja, hogy egy kedves ismerősöm megkérdezte nem tudom-e, hol szerezhet be egy bizonyos pöttyös tapétát, amiről fényképet is küldött. Közölte, hogy nem tud nélküle élni...:)
Néztem azt a tapétát, és egész egyszerűen nem értettem, hogy lehet ettől ennyire megbolondulni. Semmi extra, gondoltam. Aztán, ahogy elkezdtem keresgélni neki valami hasonlót, valahogy ráéreztem az ízére. Tök jó. Sőt isteni. Vidám, elegáns, játékos és mentes minden csicsától. Úgy lesz ütős látványeleme a térnek, hogy tuti nem megy ki a divatból. Mert örökérvényű. A végére egy kihagyhatatlan grátisz: ez a barokk komód pöttyösen zabálnivaló. Csak abban reménykedem, hogy utángyártott, és nem az eredeti intarziát mázolták le...Forrás: itt, itt, itt, itt, itt és itt
SHARE:

5 megjegyzés

  1. Bár alapvetően tapéta ellenes vagyok, be kell látnom, hoyg csodákra képes. A csupa IKEA budget gyerekszoba szuper stílusos lett a két féle tapétától és két jól elhelyezett képtől. Az első képet is nagyon szeretem, bár tartós élettérnek nem tudom bírnám-e.

    VálaszTörlés
  2. anré: erre mit is mondhatnék:)

    VálaszTörlés
  3. anré: a mai délutáni pöttyös-tapéta keresés szomorú tapasztalati alapján azt kell mondjam, h budapesten NINCS ilyen:( kb 3 félét találtam, egyik sem az igazi. de még a közelébe se...marad a home made változat:)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Én is sokáig kerestem a neten a cikk hatásásra és itt találsz ilyen tapétát: http://www.biggiebest.hu

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.