2011. november 21., hétfő

Vennél kastélyt?

Mert én nagyon. A véletlen szülte pajta projekt elúszása után rájöttem, hogy a találkozás sikertelensége ellenére is sorsszerű volt. Ráébresztett, hogy a belvárosi mindennapok mellé kell egy hétvégi lak, ahol a gyerekek, a kutya és mi is szabadon élvezhetjük a természetet. Így tovább keresgélek, és nyaraló néző álmodozásaim során nem mindig maradok a realitások talaján (illetve, amíg meg nem ismertem az eheti ötös lottó számait, hihető jövőkép volt milliárdosnak lenni...), így botlottam ebbe a gyönyörű szilsárkányi kastélyba.És mit csinálnék, ha lenne parlagon heverő 100-200 millióm?
Biztosan lenne épített konyhám.És szépséges magában álló konyhaszekrényem.A fürdőben lábaskád állna.A nappaliban nagy, nyitott tűzterű kandallóm lenne.A kertben pedig kis, tóra emlékeztető medencét építtetnék.Kastély info: itt
Többi kép: my paradissi
SHARE:

5 megjegyzés

  1. Gyönyörű!

    ...és hogy állunk a lottószámokkal?
    Nyugtass meg, ugye van érvényes szelvényed, nem anélkül kívánod a főnyereményt?!

    VálaszTörlés
  2. Petra!

    Mit csinálnál a homlokzatra felfutott növénnyel, meghagynád vagy a homlokzatot újítanád fel? Egyébként az egész poszt maximál szerelem.

    VálaszTörlés
  3. A kastélytulajdonosokra sosem irigykedtem. Én annyira városi vagyok, hogy biztosan szétszoronganám magamat egy ekkora térben a semmi közepén :)) De persze gyönyörű!

    VálaszTörlés
  4. Ah, káprázatos...mi lennénk az állandó vendégek :-}

    VálaszTörlés
  5. Én ebben a kastélyban töltöttem gyerekkorom nyarainak jelentős részét. Most eladják, mert 4 örökös van, ez a jelen. Pesti panelgyerekként sem volt sosem gondom a benne lévő 500 négyzetméternyi, két emelt+padlás hatalmas tereivel. Inkább hiányoztak ezek Pesten... Na, meg a holdas kert, amiben sokat kertészkedtünk. Reméltem, hogy szeretett Nagyapám sosem hagy itt minket, mert tudtam, hogy akkor vége, mindez sosem lesz többé...

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.