2011. december 28., szerda

A styling minden

Néha csak nagyon kevés hiányzik ahhoz, hogy az átlagosból különleges legyen. Az a tapasztalatom, hogy sok embernek igenis jó ízlése van, így az alapdarabokat is jól választják meg, csak éppen az összhang létrehozására nincsen tapasztalatuk.
Én egyébként szívesen segítek ebben. Mondhatni ez a kedvenc műfajom, ilyenkor lehet kevés munkával látványos eredményt elérni. Pont most fejeztem be egy családi házat, ahol nagyon minimál költségvetésből kellett négy emeletet stylingolni country stílusban. Annak ellenére, hogy ez a stílus nem áll a legeslegközelebb hozzám, magam is úgy meglepődtem a végére, amikor a kész házba mentem képfelakasztási projektet koordinálni: szerénytelenség nélkül kénytelen vagyok megállapítani, hogy marha jó lett... :) Jól megválasztott falburkolatokkal, színekkel, szőnyegekkel és kiegészítőkkel csodát lehet tenni.
Mint például ebben a nappaliban (ami - félreértés ne essék - nem az én munkám, arról sajnos nem készítettem képet, legutóbb este voltam ott...).
A döglött falszínt, a ronda képet kellett csak lecserélni, hogy menő legyen a szoba. Egyébként szerintem az előző szőnyeg szebb, mint az új, bár kétségtelen, hogy ez utóbbi frissebb, könnyedebb. A jól megválasztott asztali lámpák szépen integrálják a kék-fehér mintás foteleket. A durván más mintás függöny nagyon bátor választás.
De a függöny mintájában megjelenő, markáns (a kékkel kontrasztos) narancs megjelenik egy szőnyegen, és máris megvan az összhang. A szőnyeg közelében megtalálható, a függöny anyagából varrt párnák még rásegítenek.
Az óra dekorációs elemként való felhasználása biztos siker: nem zavar bele a színekbe, könnyed, és funkciója is van.
Ez az "esettanulmány" tökéletes példa arra, hogy minden otthon különleges, csak némi segítség kell a hangulatok elővarázsolásához.

 Forrás: design*sponge
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.