2012. január 8., vasárnap

Bemutatom a testvéremet: Nikoletti Sára sminkes

Vasárnaponként - ha van energiám rá a matiné mellett - megengedek magamnak egy kis kitérőt a lakberendezés világából. Ezúttal (hogy honlapjával elkészültünk) a húgom munkásságával szeretnék kicsit eldicsekedni.
Sári eredetileg tervezőgrafikusnak készült (amiről korábban már írtam a közönségdíjat nyert Kreatív Kirakat pályázat kapcsán), de pályája éles kanyart írt le, miután elvégzett egy neves sminkiskolát. Mondhatnánk, hogy megtalálta önmagát, de ennél kevésbé megrázó felismerés történt: egyszerűen ráébredt, hogy érdemes azon a pályán elindulni, ami eredendően, gyermekkora óta foglalkoztatta.
Előzetes tanulmányai, látásmódja segítik, hogy egy művész szemével lássa és értékelje az "alapanyagot", majd jó rajzkészségével, bármely stílusban - legyen az természetes, vagy éppen dark - biztos ecsetvonásokkal megfesse a kívánt arcot. Volt alkalma már esküvőkön, modell portfóliók készítésekor, divatfotózásokon és színpadi show-n is bizonyítania sokszínűségét, az ezekről készült képeket gyűjtöttük most össze webes portfóliójába.
Ha bármikor szükségetek van ilyen jellegű szolgáltatásra, például esküvőtök lesz, vagy csak tanácsot szeretnétek kérni a Hozzátok illő hétköznapi (vagy ünnepi) sminkek elkészítéséről, az ehhez szükséges anyagok beszerzéséről és használatáról, nagyon jó szívvel ajánlom Sárit (még jó, hiszen a testvérem, de amúgy is, nézzétek meg a képeket..:)). Nála biztos jó kezekben lesztek: a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, és tuti az egyéniségetekhez illő, legújabb trendeknek megfelelő sminket kaptok.
Nikoletti Sára további referenciáját és elérhetőségét megtaláljátok a honlapján: www.saranikoletti.hu

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.