2012. január 9., hétfő

Design Hentes: KONRÁDY FOODS

Gondoltátok volna, hogy a dizájn hentes az egy piaci rés Magyarországon? :)
Persze van már egy-két igazán igényes bolt, de az a fajta nemzetközi menőségi faktor, amit a Konrády Foods tudhat magának, még nem jelent meg itthon.
A MOM Parkban található üzlet nem nagyon emlékeztet a hazai hentesekre, inkább bisztrós delikátesz hangulata van, de ez senkit ne tévesszen meg: az ezüst malac és marha trófea alatt igazi hentesek, bárddal csapnak le a véres húsokra.
A kínálatban megtalálható az igényes hazai háztáji és mangalica, de a külföldi húsok krémjei is. Kapható például a világ legmárványozottabb marha húsa, a Wagyu amely speciális fitness programjának köszönheti remek állagát:  a japán tenyésztők hagyományosan szakéval és sörrel itatják őket, és rendszeres masszázst is kapnak. A spanyol állatok (amelyek a Konrády fényes pultjai mögött várják a kedves fogyasztókat) istállóiban zene szól, étrendjük speciális.
A lelkes vásárlótömeg már a nyitás hetében jelezte, hogy valóban hiánypótló kezdeményezésről van szó. Sokan itt bonyolították a karácsonyi bevásárlást, őket különleges halkínálat is várta az alkalomból.
A pulton mindig ott figyel egy kis Joselito Gran Reserva.
A polcokon meg, a sok egyéb delikát termék mellett a saját címkés borok, amelyek olyan remek termelőtől érkeztek, mint Légli Ottó, Takler Ferenc, Heimann Zoltán vagy Lőrincz György.
Igazi MEATING point Budán... Vegetáriánusok meneküljetek!

Cím: MOM Park, 1123 Budapest, Alkotás út 53.
Építészet: Zarándy István - Farkas és Zarándy Stúdió
Belsőépítészet: Molnár Tamás - MI4 Belsőépítész Iroda
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.