2012. január 18., szerda

A gyerekek új szobája

Tegnap megérkeztek az új ágyak, és hirtelen ötlettől vezérelve feketére festettem a fejvégek mögötti falat. Szerintem jól áll a sötét háttér a világos, antikolt fenyőnek. Még nincs kész, a szivacs is ideiglenes, lesznek polcok, meg képek, de azért megmutatom... :)
SHARE:

8 megjegyzés

 1. Nem ide tartozik, de nekem nem muködnek a bejegyzesek vegen levo, sajat oldaladra mutato linkek. Pl.: tökeletes otthon, ha lenne nyaralom. Ezeket probaltam most, de csak a terkultura.com oldalt tölti ujra.

  VálaszTörlés
 2. Nekem minden link bejön az általad említett posztokban! Nem tudom, Nálad mi nem stimmelhet.

  VálaszTörlés
 3. anré: szuper a táblafesték, mi?:) majd ha használat közben rájössz, hogyan lehet szépen lemosni, kérlek oszd meg velem. mert nálunk állandóan maszatos marad....:S de az ikea konyha nálunk is a fekete fal előtt áll:)

  VálaszTörlés
 4. Igen. Képzeld, Juditnak, a bébiszitterünknek van egy tuti megoldása a dologra. Olyan tisztára mossa, mint ha új lenne. Az a lapos fajta vileda a titok nyitja...

  VálaszTörlés
 5. anré: naköszi, ki fogom próbálni!:)

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Hol lehet venni ilyen fekete falfestéket?Nagyon jól néz ki!!

  VálaszTörlés
 7. Szép és vagány, mint általában.
  Nálunk a táblafesték már kipipálva, imádom.
  Viszont az ágyak honnan vannak? Épp ilyet néztem ki a minap Párizsban, azóta semmi más nem érdekel, de még reménykedem, hogy találok olcsóbban! Vetted vagy csináltattad? Gyönyörűek!
  Zsiráf úr nagy arc. :)
  Judit

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.