2012. január 13., péntek

A Wall-e kredenc új ruhája

Amikor meghallottam, hogy (Artkraft :)) Katit a blogbejegyzésem inspirálta, amikor megvette, és sárga gyerekszobai ruhásszekrénnyé varázsolta a Wall-e kredencet, akkor igazán belém hasított, hogy juhééééé, tökre van értelme blogolni. Ráadásul én tudom (ami a képekből nem derül ki), hogy a szekrényke mellett ott figyelt egy sárgára áthúzott kis Togo fotel is, abból a szettből, amit együtt vásároltunk meg, így a szoba duplán menő... Kati azt mondja, azért döntöttek a sárga mellett, mert az klasszul passzol a hideg és meleg színekhez is, és így szabadon variálhatnak a szobában. A szekrényke vidám Forest gyerekfogantyúkat is kapott, a hiányzó pöttyös üveget pedig ki szerették volna cserélni, csak még nem találtak hasonlót.
Nagyon aranyos lett. Mert ez a kredenc valóban különleges formavilágú, vidám kis darab, és mintha most került volna igazán a helyére.
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Igen, nagyon helyes a pöttyös üveg!A szekrény meg szuper lett! :) Kár, hogy a szekrény másik "szeme" hiányzik. Én megpróbálnám savmaratott hatású üvegtapétával pótolni. Egyforma úgysem lesz, ezért egyből más léptékű pöttyöt vagy egész más mintát vágnék ki belőle.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is van egy pöttyös üveges kredencem kint vár a felújításra de sajnos az egyik övege már el is törött. :(

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.