2012. február 6., hétfő

Indul: TÉRKULTÚRA BAZÁR!!!

Egy ideje már érlelődik bennem az elhatározás, hogy kellene egy hely, ahol a megunt, feleslegessé vált, ám jobb sorsa érdemes tárgyak gazdára lelhetnek. Munkám során annyi olyan lakásátalakítással találkozom, ahol gusztusos, szép bútorok nem férnek bele az új koncepcióba, ezért eladásra kerülnek. Nehéz viszont a megfelelő vevőközönség megtalálása. Eddig nem tudtam elvonatkoztatni a hely fizikai voltától, pedig a megoldás itt volt a szemem előtt: virtuális boltot nyitok, ahol adott egy jó ízlésű vevőréteg (Ti vagytok azok, kedves facebook barátaim...:)).

Persze van már ilyen jó pár (vatera, expressz, stb...), a Térkultúra Bazár abban lesz különlegesebb a többinél, hogy a cuccoknak át kell mennie egy kritikus szűrőn: rajtam... :) Legyen szó egy filléres, ócska kis szekrényről (épp felraktam egyet), vagy egy drága, dizájn fotelről, a Térkultúra Bazárban megtalálható tárgyak - értéküktől és állapotuktól függetlenül - mind megállják a helyüket egy ízléses enteriőrben SZERINTEM.  Akár jelenlegi formájukban, akár kisebb átalakítás után. Várok új, újszerű, használt, erősen használt (ekkor viszont nagyon olcsó), szakadt vintázs, vagy antik lakberendezési tárgyakat MAGÁNSZEMÉLYEKTŐL. Kérem, hogy e-mailen küldjetek (jó minőségű) fényképet a darabról, mondjátok meg, mennyit szeretnétek érte, és adjatok meg egy publikus elérhetőséget. Én - amennyiben vállalhatónak találom a darabot - felteszem a Térkultúra facebook oldalára a "Térkultúra Bazár" fényképalbumba (www.facebook.com/Terkultura -> Fényképek -> Térkultúra Bazár album), amelyet folyamatosan frissíteni fogok. Mindezt INGYEN. Persze nem tudok felelősséget vállalni a hirdetések valóságtartalmáért, a bútor állapotáért, én pusztán egy virtuális felületet biztosítok a gusztusos, vagy perspektivikus darabok keresletének és kínálatának.

Megkezdtem a cuccok feltöltését, mindjárt egy szép fotellel és néhány saját, ezer éve eladni kívánt szakadtabb és kevésbé szakadtabb darabbal.

Várom az eladni kívánt bútorokról (kiegészítőkről) készült képeket! petra@terkultura.com

Nézz be a TÉRKULTÚRA BAZÁR-ba! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.