2012. február 14., kedd

Valentin csicsa: Sicis Next Art

Tudom, hogy sokak szerint ez a valentinozás egy amerikai szemét, mesterséges fogyasztásgenerálás, felesleges giccs. Mindezzel mélyen egyetértek! DE...
Nem lenne szükségünk minél több ünnepnapra, pláne most, amikor a hétköznapok - hála a válságnak, a politikai helyzetnek, ki mit gondol/érez/megérez saját világnézete szerint -  már nem csak szürkék, hanem sokszor fájók is?
Elég egy ágyba vitt kávé, egy masszázs, egy kis csoki a párnára (vannak még tippjeim, de azt most inkább nem osztom meg) - akármilyen figyelmesség, amire a mindennapokban sokszor nem jut energiánk, de jól esne kapni és adni. Mert egy ilyen - akár mesterségesen generált - alkalom eszünkbe juttatja a romantikus kezdeteket és újabb löketet adhat az elkövetkezendő heteknek/hónapoknak a következő ünnepnapokig.
Én nagyon szeretek ünnepelni, szóval örülök ennek az újabb alkalomnak, de persze nem fogom túlspilázni sem...
Nektek pedig ez alkalomból, és mert szeretném megköszönni, hogy olvastok, küldök egy kis Valentin napi giccset, persze szigorúan a jófajtából: bemutatom a a Sicis Next Art kollekciójának szívecskés háttámlás székét, a Sedia di Fidanzamentot.
SHARE:

2 megjegyzés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.