2012. április 24., kedd

Bora - a páraelszívás új generációja

A milánói kiállítás konyha standjai között bóklászva alig akartunk hinni a szemünknek és orrunknak, amikor a Bora cég bemutatójához értünk.
A kiállítás teljes időtartama alatt szakácsok tüsténkedtek egy pulpitusra emelt bemutatókonyhában, és főzték a nagyérdeműnek a finom falatokat. Mindezt pedig úgy, hogy esküszöm se közel, se távol, sehol kajaszag, pedig volt ott hagyma, meg hús, meg minden...
 A terméke lényege, hogy az elszívó nem a főzőlap felett, hanem mellett (közötte) található. Egy kamera rögzítette a főzési folyamatot (de több bemutató elszívó is működött, ahol vizet forraltak), így kristálytisztán látszott, ahogy a pultba integrált elszívó elképesztő erővel szívja magába a gőzt. Semmi szag... Nem akartuk elhinni... Ez volt talán az egyetlen termék, aminek elhoztam a prospektusát, ismerkedni is, meg a beépítési útmutatót lecsekkolni, ott úgy látszik, a kivezetést a lábazatban lehet megoldani. Lenyűgöző!
Létezik professzionális, és klasszik kivitelben.
Ezek nem promó képek. Mármint azok, de nem szorulnak photoshop-ra... :) Ilyen volt élőben:
Mindenféle variációt össze lehet állítani (tulajdonképpen két dominó elem kerül az elszívó két oldalára): van sima villany, indukciós, gáz, grill, tepan, stb...
Már ilyenek miatt is érdemes kiállításokra járni!
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Jaj nekem szerelmes lettem ebbe az elszívóba:) bolondulok a konyhai beépíthető gépekért... Eddig az elica pultból fel emelkedő elszívója volt a kedvencem de ez érdekes mert lefelé szívja. A hangjára lennék kiváncsi mennyire hangos, mert ehhez ingen csak nagy erő kell, hogy teljesen ellentétes irányba húzza a gőzt és a párát.

    VálaszTörlés
  2. a drágább verzió 54db(a), az egyszerűbb 60db(a) zaj mellett szív el 400m3-t óránként..

    VálaszTörlés
  3. Tudja valaki, hogy itthon honnan beszerezhető?

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.