2012. április 26., csütörtök

Nyaralj mini paradicsomban...

Újabban eléggé foglalkoztat a kérdés, hogy milyen típusú nyaralóban érezném magam a legjobban. Egyáltalán, úgy általában, mitől lesz jó egy nyaraló. Nyilván mindenki másra van rázizzenve, nekem azért megvannak az alapelveim.
- Lehessen mezítláb ki-be mászkálni, a behordott por ne nagyon látszódjon és legyen könnyen tisztítható.
- Legyen visszafogott színvilágú, természetes anyaghasználatú. Ha már a hétköznapokat a belvárosban töltöm, a szabadidőmben visszavágyom a természetbe.
- Legyen egyszerű és szellős. Olyan szemet-lelket megnyugtató. A teraszon, vagy az azzal egybenyitott nappali kanapéján képzelem el magam, ahogy valami jó könyvet olvasok (Dani a kertben játszik a gyerekekkel...:))
- Legyen komfortos. Nem azért megyek nyaralni, hogy rosszabb körülmények között gürcöljek, mint itthon. (Vannak extrém kivételek, vadvízi evezés, túlélőtábor, meg ilyenek, amik évente egyszer-kétszer jó bulik, de hosszútávon gyerekekkel nem erre vágyom.) Szeretném, ha az én nyaralómban minden kényelmi felszerelés meglenne. Legyen mosogatógépem, guszta kis fürdőszobám, Wifi kapcsolatom...
Hát elsőre ennyi jut eszembe.
Ez a kis nyaraló igazából egészen hasonlít az elképzeléseimre... :)
Ti milyet szeretnétek?

Forrás: French by design
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Ilyet:), kivéve a halacskákat a falra:) és lehet, hogy a gerendákat is négyzetesebben szeretném jobban, de a padló, konyhapult, meg minden más nagyon ott van....

    VálaszTörlés
  2. :D :D Ez a mezitlábas dolog nekem is midíg az első pont! Ezekszerint van egy ember a földön, aki nem nevet ki miatta. :) A kettes pont, hogy vizet lássak belőle. Najó a természetes víz jobb lenne, de kivételesen ezt a medencét is betudhatjuk. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.