2012. május 8., kedd

Kika Nyár - ott jártam...

Most már nem is tudom, hanyadszor kezdek úgy posztot, hogy szinte elnézést kérve beismerem, tetszik néhány dolog a Kikában.
Kénytelen vagyok belátni, hogy nagyon klassz cuccokra lehet bukkanni (bár az is ténykérdés, hogy sok osztályon még mindig borzadva menekülök - ilyen pl. az ágy kínálat...).
Lényeg, a lényeg, hogy elképesztően jó a Kika nyári felhozatala, ezért úgy éreztem, meg kell ezt osztanom Veletek. Ha valaki most tervezi a terasz/kert nagy bevásárlást, nehogy kihagyja merő előítéletből... :)
A katalógusból nyert szép fotók után jöjjenek az áruházi kedvencekről készült saját gyártású képek.

Romantikus kis asztal székekkel, három színben.
Abszolút kedvencem ugyanebben a műfajban a kopott szürke szett. Közelről is csodálatos a fa struktúrája és a fém koptatása!
Erős stílusváltás, de akkor is menő ez az alu keretes pink napágy.
Vissza a romantikához: szürke pad.
Kő olajmécsesek kertbe. Nagyon szépek!
Kalitka-polc szintén romantikusoknak.
Az emeleten tobzódik a szintetik-rattan. Vannak kommersz darabok dögivel, de nagyon különlegesek is. Az ár is eszerint változik. Ez speckó egy jó árú, és (szerintem) kellemes külsejű darab.
Lenyűgözve láttam, hogy kültéri babzsák bútorok is kaphatóak. A szürke lounge-fotel rohadt kényelmes (az ott az én nyomom...:)), a szék szerű izékben viszont csak karót nyelt pozíció vehető fel.
Tök jó kaspó kínálatot találtam. De tényleg. A képen nem látszik, de csodálatos kopott-rusztikus felületük van. Egy rakással hazavittem volna.
Vicces: rattan-panton.
Mint mindent, így ezt is megtaláltam a nyári katalógusban (ITT).
Egyébként most, hogy belegondolok, rájöttem, már tavaly is ugyanilyen extázisba estem a tavaszi Kikázás után. Ebből is látszik, hogy egy korábbi benyomások hatására kialakított koncepció pozitív irányba mennyire rugalmatlan... :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.