2012. május 11., péntek

Popspace: változó élettér 0-18 éves korig

Nagyon izgalmas gyerekbútort találtam, a francia Espace Loggia Popspace bútorcsaládját, amely valóban végigkíséri gyermekünk fejlődését születésétől kirepülésig.

1. Újszülött kor: a fenti képen is látszik, hogy az alap vázhoz (amely egy kellemes kuckót biztosít a babának) választhatunk gurulós ágyat (a babát az első, nehéz időkben akár az ágyunk mellé guríthatjuk), akaszthatunk rá pelenkázó asztalt, a maradék hely pedig bőven elegendő egy csöppség ruhatárának elhelyezésére.

2. Baba kor: sok minden nem változik, de az mégis nagyon fontos. A bölcsőből két szintre állítható kiságy készíthető, a tárolók száma nő. A földön zajlik a játszás, a magaslatban pedig tárolhatunk (praktikusan, hogy a baba ne pakoljon mindent szét egy perc alatt).
3. gyermekek: Az emelvény alacsonyabbra kerül, így egy kevéssé veszélyes játszó-tároló magaslati zugot kapunk. Szép, nagy méretű ágy kerül alá, és megjelenik az íróasztal is a vázhoz rögzítve.
4. Tinédzser kor: A szerkezet teteje ismét magasra kerül, kütyü és könyvtárolásra használható. Az ágy egy speciális támlával kiegészítve kényelmes kanapévá lényegül a haverok részére. Az íróasztal még jó szolgálatot tesz egy darabig (remélhetőleg...).   
A rendszer húszféle színből, és háromféle fából kreatívkodható össze. Szerintem klassz.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.