2012. június 13., szerda

Asztal és még mi? Segítséget kérünk! :)

Érdekes ügyben kérem olvasóim segítségét.... Aki látott már hasonló alkalmatosságot, tudassa már velünk, mi is ez, légyszi!!! :)
Péternek már adtam néhány tanácsot online, most egy nagyon vicces problematikával jelentkezett:
"Lomtalanítás volt, és túrtunk egy asztalt (illetve 155 Ft-ért vettük egy gyerektől, aki lecsapott rá :)). És nem tudjuk eldönteni, hogy mi ez. Merthogy nem szimpla asztal, ugyanis kinyitható, a tetejéből egy deszka kihúzható, van benne két luk, az egyik lukban pedig egy kis rács. Csatolok fotókat. Egyik a legjobb tippünk, hogy ez egy WC, de annak nem tűnik túl praktikusnak. Felmerül még, hogy festőállvány (és a luk helyén párnázott ülés volt), de ez se 100%-os. Még az is megfordult a fejünkban, hogy valami hangszer lehetett benne..."
Valakinek nincsen tippje?
Köszi! :)
SHARE:

7 megjegyzés

  1. Szia, szerintem pelenkázó asztal. Az alsó asztallapon mintha gyerekkádnak lenne a helye.
    S.

    VálaszTörlés
  2. Én is erre tippelek, napközben akár konyhaasztal szerepét is betöltheti,..(régen nem volt a fürdőszoba általános), és az esti fürdetés a lakás legmelegebb helyén a konyhában történt, hogy a kicsi ne fázzon meg, itt volt állandó fűtés...meleg

    VálaszTörlés
  3. ..most viszont felhasználnám tükör-keretnek, aranyszegély és olyan koptatott festéssel.

    VálaszTörlés
  4. nekem is a babafürdetés jutott eszembe először...ez tűnik az egyetlen értelmes feltételezésnek :)

    VálaszTörlés
  5. Én is a babakádat mondanám, de ha az asztallap csak így felhajtható és nem levehető, akkor nem biztos, hogy bárki alátenné a gyerekét...
    lud

    VálaszTörlés
  6. szerintem is kád volt benne, a pici lyuk meg valószínűleg a szivacs/szappan tartónak van. Az egyik albinkban volt egy nagyon hasonló, csak abban lavór volt :)

    VálaszTörlés
  7. Babafürdető, egyértelmű. Minket is a konyhában az asztalon, kádban fürdettek a nagyszüleim, amikor még nem volt fürdőszobájuk.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.