2012. június 5., kedd

Az olvasó képei: ilyen volt / ilyen lett előszobafal

Nóra, aki korábban tanácsot kért tőlem egy hálószoba berendezéséhez (válasz itt), időnként beszámol arról, hogy állnak a felújítási munkálatok.
Én mindig nagyon örülök ezeknek a leveleknek, mert látom a fantáziát és jó ízlést, másrészt azzal áltatom magam, hogy egy hangyányi szerepe a Térkultúrának is van a dolgok alakulásában... :) Tegnap a régi-új előszobafal történetét küldte el képekkel. Tőle idézek:
"A bútorokat egy kedves ismerősünktől kaptuk teljesen ingyen. Rögtön láttam magam előtt a fehér színbe öltözött változatát, beleszerettem. Felcsiszoltuk, kapott 2 réteg selyemfényű zománcot, a réz fogasok és rúd pedig egy jó alapos fényesítésen estek át. A bordó kemény hátfalú kárpitot ikeás anyag váltotta fel, alatta pedig 2 réteg jó vastag vatelin lapul. A toalett szekrény (nem tudom mi a pontos megnevezése, talán ez) elhagyta a tükrét és az üveges részt az elejéről, cipős szekrénynek lett kinevezve, és ő is megkapta a csiszolás-festés kombót, sőt még új gombokat is az Obiból. Így lett kb 4000Ft-ból új előszobafalunk :)" Nagyon klassz lett, óriási GRATULA!!!! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.