2012. június 21., csütörtök

Szuper-dekor Slow székkel

Három dolog miatt szerettem meg azonnal ezt a nappalit: 
1. a nagyon színes képkompozíció a falon
2. a fekete-fehér portré kompozíció a másik falon
3. a rózsaszín Slow chair, amely az egyik legnagyobb kedvencem manapság...

A színes kompozícióhoz bátorság kell és gyűjtő véna. Egyszerűen körül kell nézni a kortárs piacon, és lecsapni a megtetsző árura. Ki lehet egészíteni egy-két saját gyártású darabbal, az internetről bármilyen minta és színvariáció leleshető. Kedvencem a színskálákban és ismétlődő mintákban verhetetlen COLOURlovers, ahol kész, színes mintákat is találsz, vagy próbálgathatod kitölteni a fekete-fehér sablonokat, amíg meg nem találod a tökéletes színkombinációt. Ha ezt összehoztad, a művészellátókban kapni könnyen kezelhető akril festéket és kifeszített festővásznat, már csak egy kis színkeverés-pacsmagolás, és kész a színes fali dekor. 
A fekete-fehér kompozíció azért egyszerűbb lesz: vedd meg a kereteket az Ikeában, és keresd ki a kedvenc családi fotóidat... :)
És most jön a lényeg: a rózsaszín fotel!!! A Slow Chairt a Párizsban élő zseniális dizájner testvérpár, Ronan és Erwan Bouroullec tervezete a Vitrának 2007-ben.  Itthon a PointZero forgalmazza, a bemutatóteremben megtapogatható és kipróbálható. Annyira szeretem, hogy ha a lakásunk nem a suszter cipőjével beoltott állatorvosi ló lenne, azaz nem keltené már most is egy esküvőre készülő roma család szolid színvilágában pompázó bútorraktár érzetét, akkor költségeinket nem kímélve azonnal megrendelném. Így is lehet... :)

Fotó: Bolig

SHARE:

1 megjegyzés

  1. hát az utolsó előtti mondatodon hangosan felnyerítettem :D ezt a megfogalmazást, apám..:))

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.