2012. július 30., hétfő

Egy kis referencia: konyha MOZA cementlappal

A napokban minden kis részlet összeáll egy csodálatos újlipótvárosi lakás 6. emeletén. Mutattam már részleteket: posztoltam képeket a sárgára festett szekrényről, a biokandallóról, de a konyha induló állapotáról is.
Viszonylag költséghatékony felújításba fogtunk, hiszen a lakás önmagában egy gyöngyszem. Leginkább arra ügyeltem, hogy szerény eszközökkel ugyan, de úgy adjak neki egy kis bohókás bájt, hogy az eredeti szépségét maximálisan tiszteletben tartsam.
A konyhabútor (korpusz, front, lámpa, rozsdamentes polc, páraelszívó) az Ikeából érkezett. Ott vettük meg a reggeliző bárpult inox vázát is. Miután a tömör tölgy pult már nem kapható (vagy csak  átmeneti készlethiány állt fent, ezt nem tudom pontosan), legyártattuk az egy darabból beszabott munkafelületet, és a pult lapját is ugyanazon táblásított fa anyagból.
Ezzel a fallal szemben található egy teljesen beépített
Az összhatást a MOZA patchwork lapjai teszik egyedivé. Köszönöm Szilvinek a sok segítséget!!! :)
Egyébként a korábbi bútor se volt rossz állapotban, csak rettentő kispolgárian hatott ebben a különleges lakásban... Szerencsére erről sikerült meggyőznöm a tulajt is! :)
Egy kis kitérő, de gondoltam, azt is megmutatom Nektek, hogy micsoda összhang alakult ki: a vendég WC süllyesztett tartályát is cementlappal burkoltuk. :)

Jó lett, nem? Én imádom!
SHARE:

2 megjegyzés

  1. mikor mutatod meg az egész lakást egyben? Jól látom, hogy lakkozott a munkalap? Fabtasztikus a végeredmény!

    Üdv. Nikolette

    VálaszTörlés
  2. Szia Petra!

    Látom, hogy új dugaljakat is raktatok fel. Miért választottál fehéreket? Kicsi a kép, de ha nagyon nézem, akkor talán a dugalj szélének íve követi a cementlap mintáját. Ez az oka, vagy a frontok színével akartál harmonizálni? Nekem ez az egy, ami nem tetszik a képen, amúgy fantasztikus. De pont a különlegessége miatt nekem valami különlegesebb dugalj jobban tetszene.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.