2012. július 10., kedd

Sárga lett az antik szekrény

Készül az újlipótvárosi lakás, nemsokára vége a munkálatoknak. Utolsó előtti fázisban vagyunk: a meglévő bútorok kapják meg új ruháikat. A korábbi tulajdonosok "ott felejtett" fehér antik ruhásszekrénye például vidám sárgán szolgálja majd az új lakót...
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Kedves Petra! Nagyon tetszik a színválasztás, ha megnézed a linket (http://akicsihaz.blogspot.nl/2011/10/stilbutor-festve-jo.html), meglátod, miért :). Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Azért a komódért nem volt kár, a szekrény viszont gyönyörűből rémes lett.

    VálaszTörlés
  3. Várjuk ki a végét. Petra bizonyára megosztja majd velünk a kész lakás képeit is, és majd akkor kiderül, rémes vagy fényes:)

    VálaszTörlés
  4. Gondoltam, hogy kapok majd hideget-meleget... :)
    Őszintén mondom, rohadt ronda egy bútorcsalád ez (a lakásban hagyta az előző tulaj), antik és antik (-nak látszó)bútorok között is érdemes különbséget tenni. A faragástól még nem lesz valami értékesebb, szebb...
    Köszönöm az előttem hozzászólónak a véleményét, én azt gondolom jó lesz ez így. Egy hófehér fal előtt, szellősen, magában, nap sárgán. Majd meglátjátok. De akinek nem tetszik, azt is teljesen megértem. Olyan ez, mint a koriander, valaki vagy utálja, vagy imádja... :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.