2012. augusztus 7., kedd

KOMOD - 4 tervező, egy műhely

A KOMOD tervezőcsoport, név szerint Lévai Zsófia, Kovács Mónika, Németh Ninetta és Veszprémi Gabriella a MOME textil szak hallgatói. Női ruhák és kiegészítők tervezésével foglalkoznak, és idén nyáron debütáltak első mini kollekciójukkal.
A közös szellemi munka pedig közös kreatív teret igényelt... Egy olyan önálló műhelyt és bemutatótermet szerettek volna létrehozni, amely innovatív megjelenésével a hazai divat- és design életben reprezentál, ugyanakkor a termékek megtekintésének és megvásárlásának is helyszínt biztosít. A jelenlegi, Váci utcai irodahelyiség két építészhallgató Pásztor Ivett (MOME) és Viszoki Csaba (BME) közös tervei alapján valósult meg. A rendelkezésre álló, nem túl nagy teret praktikusan és gazdaságosan tervezték meg. A szabászasztal, a varrógépek, és egy kis munka közbeni szusszanásra alkalmas sarok is kényelmesen elfér egymás mellett. A bútorokat raklapok újrahasznosításával alakították ki. Üde színfolt az ülőkék karfájába ültetett zöld növényzet.
A szürke székek csak első látásra tűnnek hagyományos Pillének, jobban megnézve kiderül a turpiszság: műanyag helyett ezek betonból készültek. Szuper!
A rafinált ruhához egyszerű táska dukál. Mindkettő nagyon szép.
Sok sikert kívánok a tervezőknek!!! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.