2012. szeptember 28., péntek

Megérkezett hozzánk a Togo! :)

Elnézést az abszolút rossz minőségű fényképért (profi gép éppen kölcsön adva), de egyszerűen ezzel telik a tegnap estém/ma reggelem, hogy gyönyörködöm a frissen megérkezett ülőgarnitúránkban.
Több, mint egy éve Kati (artkraft) szólt nekem, hogy tud egy megvásárolható használt Togo garnitúráról, amit sajnos darabonként nem értékesítenek, neki viszont nem kell annyi minden. Kapva kaptam az alkalmon, hiszen a használt bútor piacon a Togo egész egyszerűen nem kapható, és végül a fotelen kívül minden nálam landolt (két sarok elem és egy kettes kanapé).
Nagyon lerobbant állapotban szállítottuk át a kárpitoshoz, néhol a szivacsot is meg kellett ragasztgatni, és persze az eredeti huzat is a kukában landolt. Vettem rá jó minőségű anyagot - igaz, végül nem az eredeti Alcantarát, hiszen az rettentő drága (bár valóban zseniális tulajdonságokkal rendelkezik), és mintát vettem egy mai Togo-ról (ugyanis az 1973-as tervezés óta változott a kivitel, és őszintén szólva - kis túlzással - nem vagyok róla meggyőződve, hogy a miénk még nem az első szériák egyike...:)), amit eljuttattam a kárpitoshoz. Így esett meg, hogy az eredeti ár hetedéért lehet nekünk Togonk. Ismerem a garnitúrát, és ezt is kipróbáltam, mielőtt elhoztuk, valahogy mégis tartottam tőle, hogy nem lesz igazán kényelmes. Hát tudjátok mit?
Ki se lehet belőle operálni, úgy imádom! Még a 1,93 m magas férjem is beismerte, hogy szuper (pedig rettentő szkeptikus volt), és a gyerekek is imádják!
Nagyon köszönöm a budapesti Ligne Roset, azon belül is Jászay Elizabet önzetlen segítségét!!!
Ha megtetszett a garnitúra, most - az októberi vásár keretében - 20% kedvezménnyel juthattok hozzá egy mai szetthez, de a kiállítótermi darab fél áron vihető el!!!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Kedves Petra! Esetleg a kárpitos elérhetőségét, aki a felújítást végezte, azt megkérdezhetem? Nekem is van két felújítandó 2 személyes kanapém és keresem az alkalmas szakembert a feladatra.
    Köszönöm előre is!
    Szép napot!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.