2012. október 31., szerda

Csupa fa konyha-nappali

Nincs mit tagadni, a trendek durván hatnak rám. Egy ideig csak finoman befolyásolnak, hosszú távon viszont a teljes ízlésvilágomat bekebelezik. Így vagyok én ezzel a sárgás faszínnel és a skandináv formavilággal. Jó pár évig a letisztult olasz design, az üveg, a beton és a fém vitte nálam a prímet. Mindig használtam fát, hogy meleg hangulatot varázsoljak a letisztult terekbe, az évek folyamán egyre többet. Mára eljutottam odáig, hogy imádnék ebben a szobában ücsörögni. Megtetszett, mert 3-4 éve ezt nézem. És hát gyönyörű, nem? :)
Forrás: The Design Files
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Szerintem borzasztoan csunya! Ez azert erdekes nekem, mert eddig soha nem ereztem egy altalad bemutatott enteriornel, hogy ronda. Volt, hogy nem tetszett de "ereztem", hogy ez masnak szep lehet.
    Ez a lakas nekem egy viszolyogtato kakofonia. Foleg a 3. kep: azzal a padloval, mint a valamikori kolim. Brrrrr. Nem invitalo, nem meleg, nem otthonos.

    De gondolkodni fogok azon, hogy masnak mi tetszhet benne!:)

    VálaszTörlés
  2. :)
    Igen, én is így lettem volna ezzel egy éve. Nem tudom, mi ütött belém, hogy ez most mégis tetszik!
    És tényleg más, mint amiket általában bemutatok. Azokban nincs ez a geil sárgás szín. Nem ilyen töményen, ebben a mennyiségben.
    Azért ígérem, nem ez fog dominálni a jövőben. Legalábbis a közel jövőben biztos nem.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.