2012. október 15., hétfő

Megnyílt a KNRDY! Nemzetközi színvonal nekünk.

Gomba mód szaporodnak a jobbnál-jobb helyek a Bazilika környékén, lassan nincs olyan fodrászat, amely ne valamilyen gasztro helyiségként nyitna újra... Ezek között is kivételes helyet fog elfoglalni az Október 6. utcában található KNRDY (ejtsd Konrády... :)).
Már nagyon vártam a pénteki nyitást, hiszen alkalmam volt figyelemmel kísérni a munkálatokat majdnem a kezdetektől. Mondhatom, a végeredmény nem hazudtolta meg azt a lelkesedést és odafigyelést, amellyel a tulajdonos, Konrády Zoltán végigvitte a projektet a koncepciótól az utolsó szög beveréséig.
Az új étterem viszi tovább a MOM parkban található luxus hentesüzlet gondolatiságát (írtam már róla ITT), azaz kivételes minőséget nyújtani a kényes ízlésű közönségnek. Elsősorban húsimádóknak kínálnak itt ínyencségeket, de halas ételek, kagyló és csajos könnyed fogások is megtalálhatóak az étlapon. A konyhatechnika a világ minden tájáról érkezett (csak úgy, mint a séfek), anyagi áldozatokat nem kímélve csak és kizárólag a legjobb, hogy a Konrádyban megismert osztályon felüli minőségű alapanyag valóban tökéletes fogásként végezze a vendég tányérján (és gyomrában).
A terveket régi kedvencem, többek között a DiVinot is jegyző Sütő Interior Architects készítette. Az alapvetően fekete-szürke színeket bontott téglával, és gyönyörű, olajozott fafelületekkel melegítették. A falon megjelenő poszterek, a fekete kismetrócsempe, a dizájnikonok (például Tom Dixon székei és asztalai, az Artemide és Diesel lámpák) hamisítatlan new yorki hangulatot teremtettek.
A KNRDY hétköznap reggel 7-kor nyit (hétvégén 8-kor) változatos reggeli kínálattal, és hajnali kettőkor zár, hogy Budapest egyik legjobb mixerének koktélvariációival zárhassuk a napunkat.
A hűtőpultból otthonra is elvihetők a finomságok.
Fotó: Glódi Balázs
Cím: 1051 Budapest, Október 6. u. 15.
Foglalás: 06 1 788 1685
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.