2012. november 2., péntek

Berendezem: skandináv hangulat sárgával

Talán már a blogom színvilágából is kiderül, hogy nagy kedvencem a sárga. Napos, vidám szín, gyerekszobába kifejezetten ajánlatos a szakemberek szerint is, de magunkat se kell megfosztanunk tőle. Nagy mennyiségben tömény lesz, de egy-egy flekket felkenve a fehér falra ütős dekorációt kapunk, főleg, ha néhány bútor rímel rá.
Most találtam például ezt a kellemes étkező hangulatot, ez lesz a "berendezem" mai témája.
Először is lőjünk be egy jó kis sárgát a kereszt színének. Van egy kedvenc árnyalatom a Trilaktól, az S1070-Y egy szép, erős nap sárga szín.  Szerintem pont jó lesz.
Aztán mindjárt meg is kéne keresni a sárga székünket.
Manapság már teljesen megbízhatóan rendelhetünk online a külföldi boltok kínálatából is, így például remek replikákhoz juthatunk hozzá. A Cultfurniture kínálatában csomó trendi bútor másolata megtalálható szuper áron. Információim szerint szépen, időben megérkeznek a megrendelt darabok. Innen érdemes beszerezni a sárga Tolix másolatot 75GBP-ért (26.500Ft).
Van ugye még két Eames DSW szék a képen (ez a betűkombináció a fa lábú verziót jelöli). Ez is kapható a Cultfurniture-ön elképesztően jó áron, 59 GBP-ért (= 21.000 Ft).
A székekhez egy modern skandináv formavilágú asztal passzolna leginkább, nagyon tetszik nekem az új Ikea PS 2012 bambusz tetejű asztal, amit 44.990 Ft-ért vihetünk haza.
És akkor lássuk a kiegészítőket... A csíkos váza például biztosan kell, ez lesz az i-re a pont. Az ID design üzletben most akciós 10.000 Ft-os áron kapható.
Tök jó művirágok érkeztek most az Ikeába, a Smycka (195 Ft/db) még nekem is bejön...
Szintén az Ikeából érdemes beszerezni a fa magazin tároló dobozokat (Knuff, 1990 Ft/2db).
Szépséges fonott kosarakért pedig a Pure Home-hoz érdemes elmenni, ha éppen nincs raktáron, megrendelik Nektek a Bloomingville kínálatából.
Na, bevállalnátok? :)

Első fotó: French By Design
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.