2012. november 9., péntek

Fénykép a fürdőben

Magam se tudom, mit gondoljak a fotótapétákról, pláne nem a fürdőszobában.
Nem a vízállóságról beszélek, néhány cég már itthon is foglalkozik csempék és üveglapok megnyomásával (a Képek méretre profi csapata biztosan tud segíteni minden egyedi igény esetén), hanem a több évtizedes beidegződésről, miszerint a szomszédlányék pálmafás tapétája maga a tárgyiasult ízlésficam (ez persze nem genetikusan jött - harmadik általánosig könyörögtem érte, mire megtanultam, hogy az ronda...).
Szóval most azon gondolkodom, hogy nem vezettek-e mégis tévútra a szüleim, és nem tesz-e jót az életminőségemnek egy 2D-s üde zöld erdőben kádfürdőt venni.
Ti mit gondoltok erről? És úgy általában a fotótapéták új divatjáról?

Kép: livingetc
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Nekem bejon. Pont par hete voltam egy baratom szulinapjan, amit a nagypapajanal tartott es az egyik szobaban volt hasonlo erdos tapeta. Nekem nagyon tetszett. Ha egyszer lesz sajat lakasom, biztosan megfontolom a dolgot.

    VálaszTörlés
  2. nekem is volt ilyen a szobamban, erdos, nekem nagyon tetszett annak idejen. Most nem hiszem, hogy betennem a szobaba, de a furdobe jo bulinak tunik. Minden olyan tetszik, amitol egy furdo nem igazan furdos hangulatu, ezert is raktam be a mienkebe egy Marvell kepregenyes valtozatot, ami igen jopofa, illetve a kislanyom hosszu jahszaritasa kozben igen jo szolgalatot tesz:-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.