2012. november 15., csütörtök

Karton karácsonyfa

Tegnap este szorgos kezek díszítették a fákat a Falk Miksa utcában. Rá kellett döbbenjek, hogy nagyon gyorsan elszaladt ez az év is, és megint itt az ideje a karácsonyi dekorációk (és ajándékok) kigondolásának és beszerzésének, amit én - ha hiszitek, ha nem - kifejezetten szeretek.
A nagy ocsúdás tegnap este elvitt a Deák térig, ahol forralt bor és rétes társaságában köszöntöttük az év leghangulatosabb hónapját. Határozottan elégedett vagyok, minden nagyon finom volt (pedig a boromra elég háklis vagyok...), ha tehetitek, menjetek ki Ti is!
És akkor indítsuk el a szezont itt a Térkultúrán is, mindjárt egy igazi XXI. századi öko-találmánnyal, az újrahasznosított és újrahasznosítható karton karácsonyfával.
A 70 x 62 cm-es hullámkarton fa két lapból áll, melyet a kör alakú talprészbe kell állítani. A fa lapjában található minták kipattinthatók és a fa oldalára helyezhetők díszként. Gyerekekkel remek szórakozás kifesteni, feldíszíteni. Nem kell cipelni, faragni, erkélyen, ablakba lógatva dugdosni. Garantáltan nem hullik, és jövőre újra hasznosítható.
Online ára: 2.990 Ft.
További információ a megrendelésről, átvételről a karton karácsonyfa weboldalán ITT.
Szerintem tök menő, és ha az igazi fenyő illatú, tűlevelű társát nem is helyettesíti maradéktalanul, karácsonyváró dekorációnak maximálisan megállja a helyét!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.