2012. december 19., szerda

Babzsákot bármiből!

Erősen tartja magát a több, mint egy évtizede begyűrűző babzsák mánia.
Hát persze, hiszen egy szuper-kényelmes, dekoratív, ráadásul nem nagy költségvetésű bútordarabról van szó. Örömmel látom, hogy a szokásos fazonok mellett az innovatív cégek egyre izgalmasabb változatokkal rukkolnak elő.
A Blup! például nemrég küldte el nekem egy új, különleges termékük ismertetőjét: használt, osztrák és magyar katonai sátorlapokból alakítanak ki a babzsákfotel huzatot. Az anyagot - amennyire engedi - meghagyják eredeti formájában, a gombok, kötelek, zsebek helyükön maradnak. A sátor gyakorlatilag szabás nélkül, egy jó kiadós mosás után kerül fel a speciális formájú babzsákra. A reBlup! tango névre keresztelt babzsák újrahasznosított vitorlavászonból is rendelhető.
A pozitív fogadtatáson felbuzdulva ugyanerre a formára új, különleges anyagokkal kísérletezik a cég. A legújabb - házon belül csak kukac néven futó - kollekció például műbőrből készült. Érdemes lesz figyelni a Blup! facebook oldalát (ITT), nemsokára ugyanis névadó pályázatot írnak ki: ötletes keresztanyák/keresztapák jelentkezését várják, akik közül a legjobbak jutalomban részesülnek.
SHARE:

1 megjegyzés

  1. a camo mintás nem rossz;) azért arra a 'szabás nélkül' dologra nem vágnék fel, biztosan lehetne egy kis szabással változatosabb formavilágot is létrehozni.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.