2012. december 17., hétfő

INTERdeco és Bambuszmánia, köszönöm!

Ahogy korábban már írtam, nagyon elfoglalt voltam az ősszel, akkor indult ugyanis az Álomépítők harmadik évada, ahol az egyik lakás berendezésében volt alkalmam segíteni. A csapat ezúttal egy végtelenül kedves, otthonát a megnövekedett hitelek miatt elveszítő, háromgyermekes nagycsaládot juttatott új lakáshoz. Amikor bejelentettük a Kővári családnak, hogy bekerültek a műsorba (egyébként képzeljétek, ez tényleg úgy zajlik, mint a tévében, a család ott tudja meg a helyszínen, hogy a szerencsések között van), szóval akkor volt alkalmam egy gyors interjúra, feltérképezni a ízlésüket, kívánalmaikat. Elmesélték, hogy a házukban minden szobának más-más színe volt, és ezt a vidámságot nagyon szerették.

Ebből indultam ki, amikor meglátogattam a kedvenc tapétásomat, a Bambuszmániát. Amikor elmeséltem nekik, mi járatban vagyok, nem kellett kétszer kérnem, azonnal rendelkezésemre bocsátottak egy tapétakönyvet. Az idő szűkössége ugyan korlátozta a választási lehetőségeinket (az évad első lakásáról van szó), de nagyon megörültem a kis mintás, enyhén retróra hangolt darabnak, ami úgy érzetem ad majd egy kis poént a házgyári lakásnak.
Úgy gondoltam, hogy a csillogós, enyhén színváltós tapétát majd egy kopott szürkés-barnás színű kanapéval fogom tompítani. Igen ám, de mi van akkor, ha a várva várt darab - előre nem látható okok miatt - nem érkezik meg? És ez egy héttel a tervezett átadás előtt derül ki? Elárulom. Pánik... :)
Nem viccelek, a következő történt. Beírtam a keresőbe, hogy "kinyitható kanapé raktárról", és felhívtam az első találatok között szereplő INTERdeco internetes lakberendezési áruházat. Miután előadtam a problémámat, nem csak hogy egy kanapét ajánlottak fel a jótékony célra, de még házhoz is szállították azt. Nem volt egyszerű, az utolsó utáni másodpercben voltunk, de az átadás napjára pont megérkezett! :)
Nagyon köszönöm mindkettőjüknek a felajánlásokat!!! Régi partneremnek, a Bambuszmániának a tapétát és a kárpit anyagot, az INTERdeconak pedig azt, hogy ismeretlenül "beállítva", szinte kérés nélkül bocsátotta a család rendelkezésére az ággyá alakítható kanapét.
Ember tervez, szponzor végez.... :)
SHARE:

1 megjegyzés

  1. En örömmel olvasok ilyen "reklamokat"! Es szorgosan jegyzetelek! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.