2013. január 31., csütörtök

MOTRO: a retro trendi :)

Vagyunk jó páran, akiket első építkezésünk terelgetett a lakberendezés irányába, engedjétek meg, hogy bemutassam a legújabb "áldozatot"...

Tegnap kaptam egy levelet Ágitól, amelyben ajánlja kis boltját. A Motrot, saját gyűjtőszenvedélyének lassan tényleg professzionális kiteljesedése.
Balatoni nyaralójuk másfél éves felújítása során egyre több olyan tárgy gyűlt össze a garázsban, amely nyilvánvalóan nem az új házba kívánkozott.
"A helyzet idén nyárra tarthatatlanná vált: vagy eladom, vagy elajándékozom az egészet, vagy kezdek egyebet a gyűjteményemmel. Előbbi kettő azért sem volt indokolt, mert sok darabot elkezdtem felújítgat(tat)ni, megszeretni, kezdett az egésznek kialakulni valami arculata, amit már nem akartam veszni hagyni."
Ági ekkor elkezdett alkalmas üzlethelyiséget keresni bolt-galériája számára, amelyet végül a XII. kerületi Hegyalja út 51-ben lelt meg. A minőségi munkán és különleges dizájnon kívül az alacsony árak tartása is cél, így az értékesítés egyelőre afféle online shop-ként történik a facebookon, ahol az aktuális kínálat mindig feltérképezhető. A Hegyalja úti boltba heti egy alkalommal - keddenként 10-15 óráig - lehet beesni, de időpont egyeztetéssel bármikor fogadnak érdeklődőket.
Menjetek, és gyorsan vegyétek meg ezeket a csodálatos tárgyakat! :)

Motro
Nyitva: Kedden 10:00 - 15:00 vagy bármikor máskor személyes időpontegyeztetéssel 
Cím: XII. Hegyalja ut 51. Budapest H-1124 HUNGARY
Telefon: +36 30 371 7227
Info: https://www.facebook.com/motrovintage

Ágiék házfelújításáról a Villa Celotti blogon olvashattok.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.