2013. február 21., csütörtök

Szuper szexi gőz kabin


Azért (is) szeretek utazni, mert elképesztően szépséges újdonságokba tudok botlani, és egyáltalán - hónapokra elegendő inspirációt szívok magamba ilyenkor.
Most is, síelés alatt sikerült egy csodálatos wellness megoldásra bukkannom. Bár a hotelünk nem valami eget rengető, a spa részleg egészen különleges, nem hiába, igazi olasz dizájn... Az egész részleg kialakítása lenyűgöző, csodálatosak a szaunák, rettentő mutatósak a zuhanyzók és pihenők, a kedvencem viszont az ultra-modern gőzkabin. Meg is jegyeztem nagy betűkkel hirdetett márkát: STARPOOL. Ha éppen házi wellness kiépítésén gondolkodtok, ki ne hagyjátok a weboldalt! Extra büdzsé esetén érdemes árat kérni, de utánozni sem lehetetlen. Én például abszolút feltérképeztem a felhasznált anyagokat, megoldásokat, és most már bármikor rittyentek egy hasonló gőzt... Csak legyen rá megrendelésem! :)
Még mielőtt felsorakoztatjátok a kétségeiteket, elébe megyek a témának.
Nem, nem barátságtalan, nem rideg, sőt, a fehér felületnek köszönhetően például ez az első helyiség, ahol úgy érzem a fényterápiának is van hozzáadott és valós értéke. Nem csak én vagyok ezen az állásponton, hanem láthatóan mindenki, aki betér... :)
Nézzétek, mennyire guszta már ez kis szauna-gőz házi spa is! Asszem itt az ideje, hogy nagyobb lakásba költözzünk... :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.