2013. március 28., csütörtök

Csaptelep szerelem: AXOR Starck Organic

2012. szeptemberében leplezték le az Axor-Starck együttműködés legújabb gyöngyszemét, az Organicot. Valamikor akkor tájt bukkantam rá én is, és estem halálos szerelembe ezzel a girbe-gurba gyönyörűséggel. Mindig meggyőződöm róla, hogy menő tervezők jöhetnek-mehetnek, de Starck betonbiztos állócsillag, egyszerűen nincs még egy olyan dizájner, aki ennyire ráérezne az aktuális trendekre (szorri... ennyire diktálná...). Nagyon sok dizájnikonnak kikiáltott tárgyat alkotott már, ebből hármat igazán korszakalkotónak tartok: a PSJS citromfacsarót (ITT), a Louis Ghost széket (ITT), és a csaptelepek formavilágát forradalmasító Axor Starck családot (ITT).
Ez utóbbinak szerves (hahaha....érted....:)) folytatása az Organic, amely fogta az eredeti Starckot, az aktuális "puha", természetközeli, hullámos-íves vonalakat visszahozó organikus divatnak megfelelően megszorongatta-megcsavargatta, még egy kicsit kompaktabbá tette a joystick szerű kar leradírozásával, és voilá: kész is a Starck Organic... Annyira szép. Annyira mai. Júúúj, de kéne!!! 
Van aranyban is, nézzétek! Állati baró, mondjuk attól tartanék egy kicsit, hogy ez az a kategória, amit 5-10 év múlva megbocsátó félmosollyal vizslatnánk, hogy jaj...
Ha Ti is beleszerettetek, jelzem, hogy a Starck csaptelepeket majd' minden fürdőszobás cég forgalmazza... :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.