2013. március 6., szerda

Mert az INOX hűtő stílusos!

 
A konyhák megtervezésénél a hűtő kiválasztására mindig sok időt szánok.
Most éppen egy modern, letisztult konyhán dolgozom, ahová a megrendelő igényei szerint mindenképpen különálló hűtőt kell választanom.
Tudni kell ugyanis, hogy a teljesen beépített (azaz bútorral eltakart) változatok kisebb tárolókapacitással rendelkeznek. Jóval "laposabbak", hiszen a sztenderd 60 cm-es mélységből lejön még a hátsó szellőzésnek szánt hely és a bútorlap vastagsága.

Szóval INOX hűtő keresési projektben vagyok, és ahogy a pénteki, konyhakiállításról szóló posztomban már megírtam, jobb helyen nem is járhattam volna a témában. A hűtő-divatbemutatón (igen, ilyen is volt...☺) nem tudtam vakon elmenni a Samsung legújabb hűtői mellett...

Beleszerettem a kifinomult részletekbe...


Szóval meggyőzött a dizájn, így örömmel beengedem a frissen tervezett konyhámba! :)

A kedves munkatársaktól azt is megtudtam, hogy milyen okos megoldások segítik majd a családot:
- a kihúzható polcnak köszönhetően nem fordul majd elő velük, hogy a nagy küzdelmek árán hátulról kibányászott ketchup szavatossága jó ideje lejárt (ismerős? :)),
- "hűtő a hűtőben", azaz a hűtő egy leválasztott rekeszében külön állítható a hőmérséklet, aszerint, hogy húst, halat, vagy éppen zöldséget tárolnak benne,
- a fagyasztó fiókjai teljesen kihúzhatók,
- a kisebb cuccoknak praktikus kivehető kosarat terveztek,
- és ami a legmenőbb szerintem, hogy a Big Guard ajtószerkezetnek köszönhetően nagy mennyiségű ásványvizes palackot is tárolhatnak az ajtóban.
Egy ilyen okos Samsung hűtőhöz már 129.900 Ft-tól hozzá lehet jutni, így szerencsére még a büdzsénkbe is belefér!

Most már csak azt kell kitalálnom, milyen formában jelenjen meg a konyhában, hogy legjobban érvényesülhessen.
Talán "kiharapok" neki egy darabot a spájzból. Ez a kedvenc ötletem. :)
Vagy valamilyen nagyon guszta módon a bútorba integrálom:
Esetleg feldobom azzal, hogy további inox elemekkel kombinálom:
De az is lehet, hogy egyszerűen keresek neki egy megfelelő helyet, és odaállítom, mint egy műalkotást. :)
Amint látjátok, még egy hűtőbe is bele lehet szeretni... :)

Köszönöm a Samsungnak a szakértő segítséget!
További infókat itt találtok: okosotthon.samsung.hu
Ha személyesen is megnéznétek a gépeket, a Samsung Smart Forum 2.0 rendezveny keretében március 22-én pénteken déltől hatig szeretettel várnak Titeket a Design Terminalban! Én ott leszek!

Képek: saját, Samsung és houzz
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Igazán nem szeretném elvenni a kedved, de mi két éve, mikor költöztünk, megvettük az akkor leghiperszuperebb samsung hűtőt. Hazahozták. El sem indult. Hibabejelentés után telefonon kaptuk az instrukciókat, mit rontunk el. Nem indult. Pár telefon után nagy nehezen kijöttek - nem tudták megcsinálni. Elvitték, majd nem jelentkeztek többé. Mire sikerült őket szóra bírni, kiderült, nem lehet megjavítani, de nem is tudnak helyette ugyanilyet adni. Ja, hogy szeretnénk a pénzt akkor??? Namégilyet. Fáradjunk fel Óbudára, és írásban kérvényezzük. Vidékről. Felmentünk. Persze pénz csak nem érkezett. Több hónap küzdelem, ezer telefon, és fogyasztóvédelem után nagy keservesen visszakaptuk az árát. Soha többet nem veszek samsungot. Semmit.

    VálaszTörlés
  2. Samsung és LG a két legmegbízhatóbb márka. azért azt a Subzero-t elfogadnám, ott a 6, képen, hozzá egy VIKING tűzhely.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.