2013. március 21., csütörtök

Ügyvédi iroda - munkaközi fotók

Régi kedves megrendelőm keresett meg, hogy bérelt irodájukat segítsek kicsit feltuningolni, átalakítani.

A tulajdonos elképesztő rombolást vitt véghez az eredetileg csodás adottságokkal rendelkező ingatlanban: a konyhát a hallban helyezte el, de olyan barbár módon, amire szó sincs... A parapet falat elbontottuk, a konyhát visszahelyeztük a kis szobába, a parkettát csodásan - egyedileg ide gyártatott elemekkel- visszapótoltuk. Képzeljétek, semmi nem látszik a korábbi barmolásból! :)

A konyha helyére recepciós pult került, elé két art deco fotel, amelyek már a korábbi irodában is helyt kaptak, de ide új huzattal érkeztek, és egy füles kanapé, amit én turiztam a Vaterán. Természetesen ő is új huzattal érkezett.
A két ügyvéd szobája ízlésükhöz alakítva kicsit más. Fiatalok és nyitottak a bátrabb megoldásokra, így a sötét szürke falat mindketten kérték, ám amíg az egyik szobában az art deco dominál (Kozma Lajos szekrényével és íróasztalával), a másikban a inkább a modern vonal.
A fenti tárgyaló asztal dió székeit szintén a Vaterán lőttem, és vicces sztori, hogy a kárpitosnál meg akarták venni, külön felhívtak, hogy mennyiért adjuk. Semmi pénzért... :)
Az impozáns, márványlapos asztal a Möbelkunstból érkezett, csak úgy, mint a fehér Starck Eros székek.
A szépséges szecessziós lámpákat a Megrendelő nézte ki a Falk Miksa utcában, én pedig véleményeztem... :)

A régi orvosságos szekrényből bárrá előléptetett darab még berendezésre vár. Csak úgy, mint dekorációra a falak. A fehér szekrény egyszerű Ikea, fölé képek érkeznek majd.
A Möbelkunstban még fehéren árválkodó ronda kis darabról lecsiszoltattam a festéket, így - szerintem - tök szexi lett. :)
A modern vonalat képviselő iroda Ikea asztalokkal és Starck Eros székekkel. 
Hát igen, a dekoráción még dolgozunk. :)
A szőnyegek és képek már úton a recepcióhoz is. Meg egy kis növény. És még több párna a kanapéra. :)
Tegnap elkészítettem három régi Budapest fénykép poszteresített változatát, amelyeket a recepcióhoz szánok. Összehoztam a színeket, élességeket úgy, hogy egymás mellett is jól mutassanak. Csatolom a képeket, ha megtetszenek, töltsétek le őket bátran.

Így áll most az iroda. Ha a hiányzó darabok a helyükre kerülnek, prezentálom az előtte/utána képeket is!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.