2013. április 8., hétfő

Jysk kedvencek és akciók

A  hétvégén beváltottam a gyerekeknek tett régi ígéretemet, és elvittem őket az Eleven parkba. Hű, javaslom, hogy szombaton kerüljétek, elképesztő tömeg volt!!! :) Mindenesetre ŐK jól érezték magukat, és a program végeztével nekem is csurrant-cseppent valami, ugyanis becibáltam szegényeket az épületben található a Jyskbe. Volt meglepetés bőven...
Régien is be-be néztem, de egy-két kevésbé csinos (ha erősebben fogalmaznék, a gagyi szót használnám...), ámde olcsó darabot leszámítva még nem akadtam kincsekre semelyik boltjukban. Most viszont azt kell mondjam, méltatlanul hanyagolom a céget a blog "hasábjain", annyi szuper dolgot sikerült kinéznem.
Először is a kerti cuccoktól dobtam egy hátast. Találtam olyan korlátra akasztható bádog ládákat (fonott kosárral kombináltat és simát is), amilyeneket ezer éve keresek. De istenien néznek ki a nejlonnal bélelt kosár kaspók is, ráadásul olyan áron, hogy nem bánom kint áztatni őket a teraszon.
A kosarak is szuperek.
A pillangóshoz viaszosvászon is van... :) A képet a weboldalról lőttem:

Cuki dohányzó/lerakó asztalkákat is találtam, trendi zöld (ez abszolút kedvenc) és kék színekben. Most megnéztem a honlapon is, és van fehérben, ha olyat kerestek.

Menők az ideiglenes szekrények is (albérletbe, nyaralóba), ráadásul tök jó olcsón (a kicsi 4990 Ft, a nagy most akciósan 6000 Ft).
Csak szólok, hogy április 17-ig tart az akció, amikor az egész alakos csicsás keretes fazettás tükröt (162x72cm) fél áron 12.500 Ft-ért, a kisebbet (70x90cm) 7500 Ft-ért vesztegetik. Mindkettőből van arany és ezüst.
Engem most úgy meglepett ez a baró kínálat, hogy fényképezőt ragadtam egy poszt erejéig, és biztos vagyok benne, hogy eztán sűrűbben nézem a weboldalt, ami egyébként elég informatív, minden kinézett cuccost megtaláltam rajta. Nem tudom, ti képben voltatok-e, ha le vagyok maradva, szorri... :)

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.