2013. április 25., csütörtök

Rejtett konyha

A XXI. századi életstílus általában megkívánja, hogy a konyha a nappaliban legyen. Nem cseléd főz, hanem a családtagok, jó együtt lenni munkálkodás közben is. Fél szemünket rajta tartani a gyereken, vagy dumálgatni a vendégekkel kavargatás közben. 
Igen ám, de mindig nehéz kérdés a konyha elrendezése, hogy a lakás e - valljuk be, nem mindig pedánsan rendben tartott - szeglete ne nyomja rá rumlijának bélyegét a nappali-konyha-étkező együttes egészére. 
Én azt szoktam javasolni, hogy a mosogatót próbálják meg leginkább elrejteni, itt tobzódik általában a mosásra váró egy-két eszköz, de még ha nincs is ilyen, a gyerek kedvenc, rettentő ronda rózsaszín műanyag szettje akkor is tuti ott rontja a levegőt (és az esztétikát) a csepegtetőben. 
Van a tarsolyomban egy-két trükk a rumli elrejtésére (már érlelődik a témában írt poszt), de nem jobb-e ha trükközés helyett tényleg egyszerűen ráhúzzuk a rolót a dzsuvára? :) Jelentem: DE. Kár, hogy sokkal drágább is... 
Imádom a rusztikus kőfal kontrasztját a fényes műgyanta padlóval... 
 
Azért a ház maradék része se rossz... :)
Forrás: stylepark
SHARE:

1 megjegyzés

  1. A fenti konyha a Warendorf terméke és a Interior Innovation Award – Winner 2013 nyertese volt az idei kölni bútorszakvásáron. Egy megrendelőnk érdeklődőt, hogy tudnánk-e csinálni hasonlót, Kinyomoztuk, hogy ki gyártja hozzá a vasalatot. A felfelé nyíló elektronikusan mozgó szerkezetre a gyártó cég 3 méteres szélességben nettó 4200 euro-os árat adott. Szóval ezek után lehet tippelni mennyibe kerülhet a képen látható konyha.

    http://www.warendorf.eu/de/news/news-detail?news_id=1078


    Macsali Zsolt

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.