2013. június 13., csütörtök

Új Pataki Tiles kollekciók

Jó hírem van a megrendelőknek és a szakmának is, a Pataki Tiles kijött három szuper katalógussal. A termékeket három vonalon helyezték el:
Provence (lent)
"Provence... Levendula és kakukkfűszag. Kabócazsongás. Azonnal felszívódó vizes lábnyomok a forró kövön. Telt ízek: érett paradicsom, kecskesajt, olívaolaj. Petanque -golyók fémes koccanása a murván. A száradó friss ruhák illata, tűző nap és hűs árnyék. Nemes, szépen öregedő anyagok: terméskő, tölgyfa,terrakotta, ősrégi napszítta vakolat, ami szétporlad a kézben. Élő kékek, hamvas zöldek, érett barnák, patinás felületek. Kézzel készített és sokszor kézbe vett tárgyak, ami szeretve Őrzött világot idéz. Ezt a világot képviseli a Pataki Tiles Provence csempéivel"
Rustico(fent)
"Kockák, csíkok, rombuszok; aprók és nagyobbak; világosak, sötétek, színesek; csillogóak és fénytelenek. Egzotikus és klasszikus, ősi és mai minták… A színek és alakzatok gazdagsága, a hagyomány és az innováció kontrasztja jellemzi a Pataki Tiles Rustico csempéit."
Old English
Erről egyelőre nincs információm.

A katalógusok tartalmazzák a szín, elem és méretválasztékokat. A Rokfort Építészeti Stúdió forgalmazza a burkolatokat, itt megtaláljátok kiállítva is az egyes darabokat, és meg is rendelhetitek. Körülbelül egy  hónapos szállítással kell számolni.
IMÁDOM! :)
SHARE:

5 megjegyzés

  1. Kedves Petra,
    nemreg bukkantam ra a Pataki Tiles csempekre es elvarazsoltak, de sajnos egy helyen sem talaltam arakat. Tudnal nekem segiteni? Koszonom Linda

    VálaszTörlés
  2. Szia Linda! A Rokfort (is) forgalmazza, náluk tudsz árakat bekérni! http://rokfort.hu/ (olyan 20-25 e Ft körül van m2-e).

    VálaszTörlés
  3. Koszi az infot Petra :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Petra,

    lenne meg egy kerdesem furdoszoba ugyben :) Van egy igen igenybevett mar kimondottan rondanak mondhato mosdom, amit tavaly lefujattunk, de hat az mara mar pattog rendesen - sajnos a furdoszoba felujitas meg varat egy kicsit magara, igy megkerdeznem, mit lehetne a mosdoval csinalni ideiglenesen, hogy ra is tudjak nezni :))) lecsiszolni? lekenni? mivel? persze nagy penzeket nem tennek bele, mert hat majd akkor mar az ujba. valaszodat elore is koszi. Linda

    VálaszTörlés
  5. Konyhabútorhoz melyiket ajánlanád? A felső és alsó rész közé a falra. Köszönöm. Üdv. Ági

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.