2013. július 4., csütörtök

Mai vatera - retro kedvenceim a netről

Aki nem bírja a retrót, most meneküljön! Én szóltam! :) Vatera mustrát tartottam ismét, és kifejezetten az 50-60-70-es évek tárgykultúrájában találtam meg a nekem tetsző darabokat. Megosztom Veletek, hátha méltó otthonra találnak ezek a - szerintem - szuper szép/poén darabok. 

Kezdjük mindjárt a mostani favoritommal, ezzel a fém dohányzó asztallal, amely 13.000 Ft-ért keresi új gazdáját. ITT megvásárolhatod. 
Ezek a forgó szépek is nagyon jól mutatnának egy dögös új huzattal. 11.999 Ft-tól licitálhatsz a két darabra ITT.
A székeknél maradva, az alábbi darabok örök slágerek nálam. Ráadásul kellően olcsóak is, 5.299 Ft-tól induló licittel ITT.
Egy különleges hintaszék, ilyen még nem láttam! Krómcső vázzal, bőrrel, igazi Bauhaus életérzés! 17.000 Ft-os fix áron ITT.
Az alábbi szekrény biztos megosztó lesz, én mégis azt mondom isteni arányai vannak. Egy kis fantáziával (meg némi festékkel, vagy akár tapétával) CSODÁS darabot lehetne belőle varázsolni. Skandi enteriőrbe, gyerekszobába szerintem tökéletes választás. 5.000 Ft-ot megér, nem? ITT
Bauhaus csillár furcsa, márvány mintás gömbbel. Bírom! Különleges darab, nem is olcsó. 44.000 Ft-ért ITT.
Ezzel a réz tükörrel már nagyon régóta szemezek. Lehet, hogy meg is veszem, ha nem üti le valamelyikőtök hamarabb. :) 25.000 Ft-ért ITT.
Hát ezek most a kedvenceim. Érdemes időnként benézni az oldalra, mert olyan jó cuccokat lehet guberálni! Sok sikert Nektek!

SHARE:

1 megjegyzés

  1. pontosan ugyanilyen szekrényem a szüleim házában, ahol felnőttem :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.