2013. július 24., szerda

Nyaralni mentünk! :)

Jelzem, hogy az elkövetkezendő napok kicsit lazább posztolási rendje csak annyit jelez, éppen megérdemelt pihenésemet töltöm.
Mit pihenés....
Úgy tűnik, a pajta projekt megindításához (előzmények ITT) kicsit lassabban fogunk feltőkésedni, mint gondoltuk, plusz bevállaltunk ugye egy budapesti sztorit is, így most leginkább a telken lévő, lakható kisház átmeneti csinosítására, illetve a kert rendezésére fókuszáljuk energiáinkat.
A fenti képen a ház előtt található virágoskert dzsungeles maradványa látható, amit a következő napok folyamán kellemes terasszá fogok átalakítani. Holnap jön segíteni Frici, a Budapestről végleg ide disszidált segítő erőnk, és flex-szel letoljuk a kőfalról a zöld drótkerítést. Ha tényleg jutok az egésszel valamire, majd megírom.
De nem csak jó történt ám a télen. Tető nélkül nem nagyon bírta az esőzést, és kissé megroggyant az ólak egyik fala, majd lendületesen rádőlt a tavaly még vadromantikába pompázó tűzrakó helyünkre (ITT), magával rántva néhány cserepet a pince bejáratának tetejéről.
Ennek rendbetétele Danira vár. :) Bár így is őrült romi...

SHARE:

1 megjegyzés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.