2013. augusztus 28., szerda

A függőszékek királya a pajtánkban! :)

Alapvetően ipari-vintage stílusban terveztem a pajta projekt bútorzatának-kiegészítőinek vonalát beszerezni, de a füredi borfesztiválon kénytelen voltam megadni magam egy kicsit modernebb, hegymászós sztájlban készített függőszéknek, miután fél óra heverészés után is csak nagy nehezen tudtak engem és gyerekeimet kiimádkozni belőle. Most - amíg végre neki nem látunk az építkezésnek, de ez kicsit odébb van - ebből fogom nézni a szemközti templom tornyát.
Muszáj elmondanom, hogy ez a világ legkényelmesebb széke! A kifeszítő rudaknak, a "karfának", az ergonomikus szabásnak, és nem utolsósorban a lábtartónak köszönhetően sokkal kényelmesebb egy hagyományos függőszéknél.
Esküszöm egy büdös fillért nem kapok ezét a bejegyzésért (bár, most jut eszembe, megmutatom a gyártónak, hátha a pesti darabunkból erős kedvezményt kapok...), a nagyon vicces srác, akitől vettük, csak, mint becsiccsentett kétgyerekes anyuka ismer. :)

Had idézzek a ZeroGravity honlapjáról:
"Az afrikaiaké a legrégibb (az ő találmányukból lett továbbfejlesztve), és jóval olcsóbb is (ingyen van), de nem lehet tőlük megvenni, mert csak maguknak gyártják házilag".

És akkor beugrott! A múlt heti bejegyzésemben, amely egy francia fotós dél-afrikai házáról szólt (ITT) ott az eredeti!!!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.