2013. augusztus 23., péntek

Mai Vatera

Bár kevés visszajelzést kapok, hogy "hű, de jó, pont ilyet kerestem, és most leütöttem" - meg ilyenek - azért rá szoktam nézni, mi lesz a vatera kedvenceimmel. Jelentem, gyanúsan sok fogy el a poszt megjelenésének (más)napján, és ez őrült nagy örömmel tölt el! Így járt a két legutóbb posztolt darab: egy retro virágtartó (ITT), vagy a Thonet székpár (ITT). Remélem a most következők is hasonló sikerrel kelnek el, mert némelyikbe annyira beleszerettem, hogy majdnem licitáltam rá

Kezdjük is mindjárt a kis zöld lámpával, amit egyszerűen imádok! ITT
Találtam egy nagyon ritka darabot, egy eredeti Zsolnay mosdótálat. Igaz, "eredeti állapotban". :) ITT
Ez a vaterán ritkán feltűnő, csinos kis barokk ágy már lejárt, de vissza lehet kérni. (ITT).
Francia ágynak hirdetik, az 1,30-as szélesség miatt inkább amolyan másfél személyesnek mondanám. Ha Léna kicsit nagyobb lenne (még csak négy...), biztos leütném neki, és kicsit kicsinosítanám. Valahogy így:
Más stílus, de az alumínium fogas is nagy okosság! (ITT)
Végül, de nem utolsó sorban, bemutatom a mai nap legnagyobb kihívását. Mármint, hogy ne vegyem meg. Hiszen csak 10.000 Ft, ez a hiper-szuper, tök újnak látszó, ráadásul Budapestről elhozható lámpás bárszekrény. (ITT)
Na, valamelyiket? :)


SHARE:

4 megjegyzés

  1. Az alumínium fogas nekem kakukktojás, a többi kúl :o)
    lud

    VálaszTörlés
  2. Szia Petra,

    nagyon jók a Vaterás leleteid, én is nagy böngésző lettem hatásodra :) De azt hogyan döntöd el, hogy mi az, amit "szabad" átfesteni, és mit kellene meghagyni eredeti állapotában? Pl. a barokk ágy valóban csodálatos, nem is annyira olcsó ahhoz, hogy nekimenjünk egy ecsettel... nyilván egy pár ezer forintos neobarokk kis komódocskánál nem kérdés. Egyébként a furnért mivel lehet átfesteni?

    Köszi :)
    Panca

    VálaszTörlés
  3. Szia,
    Megvettem a bárszekrényt, köszönöm Neked!!
    Dorka

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.