2013. augusztus 15., csütörtök

Saját ház alakulása: készülget a hálószobánk

Sokan kérdezitek, hogy áll a házunk. (Előzmények ITT, ITT, ITT és ITT).

Ahogy ez lenni szokott, a kezdő lendület kicsit alább hagyott, megtorpantunk a berendezéssel. Nem is tudom, mikor fogok eljutni odáig, hogy összeszereljem az akciós tükrös MALM-komódokat, rendbe rakjuk a könyveket, és felfúrjuk a festményeket. Festés-átalakításról még említést se merek tenni, pedig mennyi tervem van...

Úgyhogy - olvasói unszolásra - egy átmeneti állapotról hoztam képet: ilyen a hálószobánk per pillanat.

Emlékeztek, mikor barokk ágyakról írtam (ITT)? Végül lecsaptam a Vatera kedvencek között szerepelt ágyra (ITT), és egyelőre változtatás nélkül beállítottam a headboardját az eredeti ágyunk mögé. Ha majd "feltőkésödünk" kicsit, veszünk végre egy normális matracot (ez nem két filléres projekt lesz tekintve a gerincsérvemet), és megcsináltatom az ágyat is kicsit fiatalosabbra. Első lakásomba kapott két is éjjeliszekrényem itt jó helyre talált, a Mária Terézia csillár szintén vaterás jó vétel.
A kis sárga kanapét talán már ismeritek. Szakadtan került hozzánk, de én megláttam benne a csiszolatlan gyémántot... :) Poszt róla ITT.
Az "ágytakaró" édesanyámék régi függönye, amíg ki nem találom, hogy legyen a kompozíció (fejvég új anyaga, stb), addig ez is megteszi.

Hogy a pengefal mit rejt, megmutatom legközelebb... Az a nagy okosság!

Egyébként ilyen volt ez a szoba, mikor kivettük a házat:
Jövőre rendbe rakjuk a parkettát, de a lábazatot is fehérre tervezem.

Folyt.köv. :)
SHARE:

4 megjegyzés

  1. nagyon szépen alakul:)! kiszúrtam viszont a jobb sarokban a retro virágtartót, nekem is van ilyenem és az új lakásomban feltétlenül szerepet fog kapni, de még nem tudom pontosan mit is...Petra te mit tervezel vele? érdemes pl. valami extravagáns módon felújítani vagy inkább az eredeti állapotában izgalmasabb?

    VálaszTörlés
  2. Képzeld, a héten vásároltam! IMÁDOM! Nekem nagyon tetszik így, eredeti állapotában. Még én is gondolkodom, hogy hova teszem. :)

    VálaszTörlés
  3. De jó lehet ekkora térben ébredni! Főleg majd ha kész lesz. De ez jó példa, hogy szedett-vedettből is egész jól összeállhat egy átmeneti berendezés. Mindig lehet találni valamit, ami "jó lesz ide", nálam így lett a szétszedett asztal lapjából ágyfejvég. Ami nagyon ütős, az a jópofa a sárga kanapé, emlékszem rá! Arra a nagy okosságra vagyok már csak kíváncsi! Nagyon :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a virágtartóra tévedt a szemem. Még nem tudtam megindokolni, miért szeretnék ilyet, de lehet, hogy a csak lesz a válasz:) Fejvég mögött gardrób van? :)
    Lud

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.