2013. szeptember 25., szerda

Mai vatera: kedvenc székeim

Megint a Vaterán nézelődtem, most szék ügyben bukkantam egy csomó klassz darabra, gyorsan meg is osztom Veletek, hátha... :)

Ezt a Thonet párt nézzétek meg gyorsan! Tök felújítva csak 20.000 Ft (30.000 Ft villám áron, ha nem akartok licitálni). Ha nem lenne már ezer székem, azonnal megvenném. ITT leütheted. 

Berakhatnátok például egy modern fürdőszobába... :)
Egész más stílus, de ez is nagyon szexi... :) A provence hangulat még mindig tartja magát, és ehhez a fotelpárhoz nem kell már hozzányúlni. 2 db 50.000 Ft-ért (vagy 70.000 Ft villámáron) ITT
Mit tud egy ilyen, ha jó helyre kerül! :)
Über-kedvenc csőszékek tök olcsón. Kicsit értelmetlen a hirdetés, a négyet együtt 22.000 Ft-ra tartja, de ha darab kell, 4000 Ft-ért adja. Érdemes tehát egyesével kérni... :) ITT.
Nézzétek, ez itt a Hooper ház, amely 1960-ban készült el, és nyilván az eredeti Breuer Marcel székekkel van berendezve. Ha jól megnézitek, simán lehet, hogy a vaterások is azok... :)
Trendi retro kárpitos szék. Csak egy új  huzatot igényel, és a nappali/étkező csoda darabjává válik. 5000 Ft/db, kettő van belőle. ITT
Hangulatra lehet belőle akár ilyesmi: 
És még egy csőszék, vagyis inkább cső fotel. Mintha szerepelt volna korábban is, de hát még mindig eladósorban van, és én meg még mindig megvenném, de nagyon... 25.000 Ft/pár ITT
Valahogy így nézne ki, de csak az asztalfőre raknám őket, hiszen ezeknek karfájuk van. :)
Milyen király lenne a két csővázas mellett négy ebből, ugyanolyan színű huzattal megoldva. Csapjatok le rájuk, 10 db elérhető Budaörsön, 6000 Ft/db-ért. Ez a grátisz bútora a mai posztnak, ugyanis a címmel ellentétben az apródról néztem ki... :) ITT 
Aztán, meséljétek el, ha megvettétek valamelyiket, hadd örüljek Veletek! :)

Képek: itt, itt, itt és itt
SHARE:

4 megjegyzés

  1. A csőszékek ülő- és hátrészei nálunk hamar szakadtak a váz mentén... :-(

    VálaszTörlés
  2. Fából készült cuccot fürdőszobába csak akkor, ha hamar ki akarod dobni, vagy legyen jó erős páraszippantód!

    VálaszTörlés
  3. Nem csak a munkából, hanem személyes tapasztalatom alapján se értek egyet Veled! A fürdőszobák legtöbbször elbírják a fát. Mint bútor, úgy értem, persze nem a padlóra gondolok... Rengeteg fa bútort építettünk már be, és mindegyik szépen tartja magát.

    VálaszTörlés
  4. Minden olyan megjegyzést, amely reklámot (linket) tartalmaz, azonnal törlök. Kérlek, meg se próbáljátok őket felrakni! Köszönöm!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.