2013. szeptember 26., csütörtök

Tárolás a WC felett

A WC feletti falszakasz gyakran kihasználatlan, pedig lehetőségtől függően remek felület tárolásra, dekorálásra. Összegyűjtöttem néhány inspiráló megoldást. :)

A polcozás a legkézenfekvőbb. Tárolhatunk rajta törülközőket, WC papírt, a polcra helyezett dobozokban pedig bármilyen - szemet kevésbé gyönyörködtető - csetreszt. Dekor elemeket is csempészhetünk a kompozícióba: egy szép keretes tükröt, vagy képet például, bár a jól megválasztott kosarak önmagukban is mutatósak.
Itt is kreatívkodhatunk, például - stílszerűen - vízcsövekkel.
Praktikus az a megoldás is, amikor a kosár egyből a falon landol. Például egy rúd segítségével (ez a megoldás egyébként az Ikeából/Jyskből beszerzett kellékekkel nagyon gyorsan kivitelezhető):
De a dobozok/kosarak közvetlenül a falra is kerülhetnek. Ez bármilyen stílusban szépen kivitelezhető, és bevehetjük a kompozícióba a bidét is. :)

Játékos kubusok:
Letisztult kubusok:

A kosár nagyon romantikus:
Az almás láda őrület ide is begyűrűzhet. 
Az előre kialakított, épített polcok nem csak a hagyományos, hanem a falba épített tartályok esetében is klasszak.
De törülközőtartónak is ideális a felület:
Bár az egyedileg megkomponált "csendéletek" sokkal közelebb állnak hozzám, lehet, hogy valakinek egy kész termék jobban bejön. Külföldön nagy a kínálat WC állványokból, itthon nagyobb szalonokban érdemes rákérdezni. 
Jó WC dekorálást kívánok Nektek! :)

Képek: itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.