2013. október 10., csütörtök

Eladó lakás a Falk Miksa utcában!

Egyik szemem sír, amikor a a régi irodám felé veszem az irányt a Falk Miksa utcába, hiszen üresen, elárvultan várja új gazdáját... Imádtam itt lenni, de hát elköltöztünk a lakásunkból, innen meg már messze van a Falk, nem fogok visszajárni dolgozni. Meg aztán - ezért nevet a másik szemem - a befolyó összeg egy része biztos a Pajta projekt megtámogatására megy majd. :)
Na szóval meghirdetem, hogy eladóvá vált ez a szerintem remek beosztású, belső két szintes lakás, amelyhez 16m2 terasz is tartozik. Alul kaptak helyt a hálók (az egyik gardrób szobával), egy tágas fürdő, kis mosókonyha, lépcső alatti tároló (kazánhelyiség). A bejárattal szemben lépcső indul az emeletre, itt alakítottuk ki a tágas konyha-étkező-nappali teret, és egy kis vendég wc-t. A lakásba sehonnan nem lehet belátni, a nappali ablakai a szomszédos tetőkre néznek.
Ilyesmi volt az eredeti alaprajz, a mosókonyha és a kazán helyet cserélt, és az étkező is kicsit változott azóta:
A konyhában egyelőre annyi van, amennyit egy iroda igényel (mikró!!! :)), de az Ikeából könnyedén bővíthető a bútor, minden kiállás (elszívó, főzőlap, sütő) rendelkezésre áll. 
Kattintottam egyet a fürdőszobában is:
Így néz ki a lakás kívülről:
39,9 M Ft az irányára, az érdeklődőket szeretettel várom e-mailben, vagy telefonon (06 30 580 6329, petra@terkultura.com). 

Az ingatlan.com oldalon (ITT) még több kép és info. 

Remélem, jó gazdára lel... :)

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.