2013. október 11., péntek

Eladóak Budapest legszebb loftjai!

Most, hogy áruljuk a korábbi irodámat, kicsit körbenéztem az ingatlanpiacon, és csodálkozva látom, hogy egyik legkedvesebb budapesti lakásom, amelyről korábban már írtam (az egyetlen alkalom, amikor Mátyás nem külföldön töltötte a hétvégét - ITT) eladóvá vált... Bár nem találom a tervező nevét, a tipikus jegyek alapján élek a gyanúval, hogy Bara Ákos tervezte, javítsatok ki, ha nem. Magyarországon párját ritkító, igazi vérbeli lofthoz juthat a tehetős vásárló, igaz a 177 milliós vételárban a bútorzat is benne foglaltatik. Ez pedig - ha arányosan azért nem is - meglehetősen jelentős tétel, hiszen mindjárt két Paola Navone Baxter kanapé jár hozzá. A 885.000 Ft/m2 egyébként kifejezetten jó árnak számít a luxus szegmensben, ráadásul tényleg különleges lakásról van szó.
Szintén a Riverloftban eladó ez a másik nagyszabású lakás, amelyet már több lakberendezési magazin hasábjain megcsodálhattunk. Nem rajongok a berendezésért (persze nem is ma készült), de jó alap egy kis továbbfejlesztéshez. A 200m2-es lakást "pusztán" 145 millió forintért veheti meg egy szerencsés ember. :)
És még mindig a Riverloftnál tartunk. Amióta csak figyelem az ingatlanpiaci eseményeket, valahol mindig megtalálom az eladó lakások között ezt a dunai panorámás, 230m2-es belső 2 szintes loftot. A minden kényelememmel ellátott nappali + 3 háló + 3 fürdős lakás 225 millióért keres új gazdát. Szóval megkérik az árát...
Az a szép ezekben a lakásokban, hogy igazi, a szónak a hagyományos értelmében vett loftok, hiszen egy eredetileg 1914-ben, ipari célokra épült, és használt, később XXI. századi csúcsminőségben felújított épületben találhatóak. Ilyen itthon nagyon kevés van.
Nagyon elfogadnám bármelyiket, hol az a lottó ötös! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.